Istenes Bence harmincéves korára egy fix párkapcsolatot szeretne és gyerekeket is. Erről a hot! magazin újságírójának beszél. Zavarja, hogy nagy szívtiprónak tartják. Jelenleg Csobot Adéllal alkotnak egy párt.

- Kovácsovics Fruzsi volt az első, igazi nagy szerelmem, de mivel ez valamilyen szinten egy gyerekszerelem volt, így két és fél évig tartó kapcsolat után jobbnak láttuk befejezni. Iszak Esztivel, három hónap együtt járás után rájöttünk, hogy egyszerűen nem illünk össze. Ezután találkoztam Anikóval, akivel tényleg nagyon szerelmesek voltunk egymásba. Nem véletlen, hogy majd egy évig egy pár voltunk. Sajnos, vagy nem sajnos, de egyszer csak azt vettük észre, hogy elhidegültünk egymástól - indokolja Nádai Anikóval való szakítását Istenes Bence. A fekete hajú lányt a nézők a ValóVilág negyedik sorozatából ismerhették meg és jelenleg az Éjjel-Nappal Budapest című produkcióban szerepel.

A szívtipróként emlegetett Istenes Bence jelenlegi választottja az X-Faktor felfedezettje, Csobot Adél, akit anyukája nagyon féltett ettől a kapcsolattól.

- Amikor látta, hogy megbecsülöm a lányát, rájött, hogy nincs miért aggódnia. Rengeteg időt töltünk együtt, már mindenkinek bemutattam, és szerencsére a szeretteim is azt látják, amit én: hogy Adél egy tiszta lelkű lány - teszi hozzá Istenes Bence, aki még az összeköltözésen nem gondolkozik, jelenleg teljes erőbedobással készül táncpartnerével, Südi Iringóval a Szombat Esti Láz következő adására.

Forrás: Stop.hu