Blogjában magyarázza az orrműtétéről szóló híreket ByeAlex. A napokban ugyanis azt írták: még az Eurovíziós megmérettetés előtt kés alá fekszik az énekes annak ellenére, hogy benne van a pakliban, hogy a hangja is megváltozna a beavatkozás után.

– Nos, így szólá’ igazat Alex, halljátok hát! – kezdte a magyarázkodást az igencsak megosztó énekes.

– Hónapok óta fülpanaszaim vannak. Ami azt jelenti, hogy dugul a fülem, ha hangos zenét hallok, de sokszor akkor is, ha énekelnem kell. Ez zavar. Utána kellett hát járnom. Kiderült, hogy van egy pici orrsövénypanaszom – melyik férfinak nincs ilyen a mai világban már? –, minimális, nem vészes, de lehetséges, hogy ennek okán vannak légnyomásbeli problémák a dobhártyámmal és ezért dugulnak a füleim is. Műtétről azonban még nem döntöttem és az intervízió előtt nem is tenném ki magam ilyen stressznek – idézi a Hír24 Alexet.

– Szóval ez a kis történet odáig jutott, hogy egyes lapok megírták, hogy azért fekszem szike alá és vágatom szét az orrom, hogy jobb legyen a hangom, de még a hangszálaimat is megműttetem majd – tette hozzá.

Hagyjuk már Bakácsot!

A hírt nemrégiben Bakács Tibor is kommentálta lapunknak. A kritikus szerint óriási baki volt az országtól, hogy ByeAlexnek ítélte oda az első helyezést.

– Olvastam a napokban, hogy orrműtétre vállalkozott, ebből csak azt tudom megállapítani, hogy elkapta a hév, és igencsak gyorsan akar a csúcsra jutni, megtetszett neki a hírnév. Attól a hangja szebb nem lesz – mondta Settenkedő az Új Ásznak, amelyre azonnal reagált Alex.

– Hagyjuk már ezt a fickót is. Nem vagyok bulvárolvasó, de az a sok szemétség hozzám is eljutott, amit anno róla firkáltak össze legatyásodása okán. Ha ostoba lennék, el is hinném mindet. Unok magyarázkodni már... De érdekelne, kinek mennyire voltak professzionálisak az első lépései... Orrműtétem azonban még mindig nem volt drága, kritikus úr – szólt a válasz az énekestől.

Forrás: Új Ász