Nem tűnik túl boldognak Salma Hayek az utóbbi időben. Egyre többet hallani arról, hogy a szép színésznő válni készül milliomos férjétől. A magánéleti gondok irigyelt alakján is nyomot hagynak.

Sokat fogyott az utóbbi időben Salma Hayek, és ismerősei szerint ez nem csodadiétának köszönhető, hanem az otthoni stressznek. Mindez tavaly kezdődött, amikor férjét, Francois-Henri Pinault-t beperelte egykori szeretője gyerektartásért.

– Egészen addig fogalma sem volt arról, hogy a férjének van egy zabigyereke – mesélte a színésznő ismerőse a Globe magazinnak. – Ráadásul a kicsi akkor fogant, amikor Salma és Francois találkozgatni kezdtek.

A per idején Hayek teljes mellszélességgel kiállt férje mellett, és állította, hogy esze ágában sincs ezért elválni. A történtek lassacskán mégis megmérgezték kapcsolatukat.

– Öt évvel ezelőtt, miután a lányuk megszületett, Francois nyíltan csalta Salmát, aki a gyerek miatt megbocsátotta a hűtlenségét. Most is a kis Valentina miatt halogatja a válást.

Sokan Katie Holmeshoz hasonlítják Hayeket: Katie a válása bejelentése előtt éppen ugyanolyan lesoványodott, boldogtalan nő volt, mint most a mexikói sztár, és Katie is csak a lánya miatt volt hajlandó éveken át tűrni.