A Bors újabb részleteket tudott meg a kómában fekvő Republic frontember, Bódi László állapotáról. Nem tudni, hogy a külvilágra reagál-e vagy sem, de a korábbi állapotához képest határozott életjeleket ad. Az elmúlt hét szombatján nézett fel először.

Egy ország aggódik a kómában fekvő Bódi László, Cipőért, sokan imádkoznak érte, gondolnak rá szeretettel, gyújtanak érte gyertyát, és hisznek abban, hogy a Republic frontembere felépül öntudatlan állapotából.

Jelenleg még nem tudni, így lesz-e, de ahogy a Bors tegnap megírta, a három hete kómában fekvő Cipő elkezdett életjeleket adni magáról. Egyre többet van nyitva a szeme, nézelődik, mozognak a végtagjai, és akár órákat is képes eltölteni a lélegeztetőgép segítsége nélkül.

Lapunk most megtudta, hogy a Republic frontembere az elmúlt hét szombatján, azaz nyolc nappal ezelőtt nyitotta ki először a szemét a kórházi ágyon.

– Kinyitotta, becsukta, nézelődött, visszacsukta a szemét. Azóta ez állandósult, a keze, lába is gyakorta mozog. Lehet, hogy ezzel nem a külvilágra reagál, lehet, hogy ez csak az idegek játéka, és talán annak is köze van hozzá, hogy egyfolytában masszírozzák, de mégis csak haladás a korábbi állapotához képest. Ez reménnyel tölti el mindazokat, akik aggódnak érte és visszavárják – mondta lapunknak egybehangzóan több forrásunk.

Ahogy előző napi lapszámunkban is írtuk: sem kicsinyíteni, sem felnagyítani nem szabad a Cipőről érkező hírek jelentőségét, de a jelek szerint változás állt be az állapotában ahhoz képest, hogy szívmegállása és újjáélesztése után mozdulatlanul hevert az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán.

Hivatalos orvosi vélemény a hétfői konzultáció után várható.