A korábban pincérnőként dolgozó Heidi Agan élete nagy fordulatot vett, mikor rájött, hogy a legnépszerűbb hercegnő, Katalin kiköpött mása, akinek terhességet is utánozza.

A hölgy már több mint egy éve a londoni Susan Scott hasonmás ügynökségnél dolgozik, ami jóval jövedelmezőbb számára, mint korábbi munkája, hiszen nyilvános megjelenéseiért közel 230 ezer forintot kap naponta.

Heidi nagyon ügyel arra, hogy minden részletében hasonlítson Katalinra, a ruhatárát is ehhez igazítja és sokat gyakorolt, hogy átvegyea hercegnő jellemző mozdulatait és mimikáját.

Katalin várandóssága azonban újabb kihívás elé állította, ezért döntött úgy, hogy álpocakokat vásárol. "Ahogy nő Kate, úgy növök majd én is. Szerintem ez nagyon fontos a hitelesség miatt" - nyilatkozta a hasonmás.

Heidi különböző méretű pót hasakat vásárolt, hogy a terhesség alatt folyamatosan dolgozhasson, sőt már fotók is készültek róla, így azt is láthatjuk, hogy Kate hogy fog kinézni majd szülése előtt. A northamptonshire-i hasonmásnak egyébként már van két gyermeke, a 11 éves Blake és a 4 éves Abigail, így nem szokatlan számára a terhesség megformálása.

Forrás: Life.hu