Rihanna újra összeköti életét azzal a férfival, aki néhány éve brutálisan megverte. Családja aggódik, az énekesnő azonban nem érzi a veszélyt.

Boldogabb már nem is lehetne Rihanna, állítása szerint számára 2012 volt minden téren a legsikeresebb éve, főleg mert nemcsak a karrierje, hanem a magánélete is jól alakult. A család és a barátok azonban féltik.

– Rihanna állítja, hogy Chris Brown felejthetetlen élményekkel ajándékozta meg – nyilatkozta az énekesnő barátnője az újságíróknak. – Büszke magára, úgy érzi, megállíthatatlan, és ez veszélyes lehet.

A sztár környezetében élők állítják: Brown a mai napig veszélyt jelent rá, bármikor megismétlődhet a négy évvel ezelőtti eset, amikor a férfi olyan brutálisan megverte, hogy Rihit kórházba kellett vinni.
Brown szerint egyszerű hiba volt, hogy megverte Rihannát

Rihanna nem érti, miért aggódnak testi épségéért, bízik abban, hogy a szerelme megváltozott. Aki viszont hallotta mostanában Brown nyilatkozatait, annak nincs kétsége: a család és a barátok jogosan aggódnak.

A zenész a Mirrornak adott interjúban egyszerű hibaként aposztrofálta a verést.  – Ő így is szeret. Mit mondhatnék? Megbocsátott nekem – nyilatkozta Brown. – Néha veszekszünk, vitázunk, csatázunk azzal, akit szeretünk, ez egy spirál, ami lehúz.

A család épp attól tart, hogy a zenész szerint normális viták fajulnak el. Brownnak ugyanis saját bevallása szerint komoly erőfeszítés uralkodnia az indulatain.