Hozzávalók:
5o dkg liszt 
egy dio nagyságu sárga csomagolásu elesztö,
2drb fött krumpli, 
kis kanál so,
egy tojás,
egy decil olaj,
két kanál tejföl...a töltelékhez,
maradék soba fött,
sonka darab,
gomba,
hagyma két kanál paradicsom paszta,
tojás s két kanáltejföl,
reszelt sajt egy kissebb fej hagyma...

Elkészítés:
Alisztet az olajjal a krumplival soval tojással,tejfölell es a felfutatott élesztövel ossze dolgozzuk,,ha szügseg akkor tejjel potoljuk,,A tésztát kinyujtyuk és rá rakjuk a tölteléket,,,Egy kis olajon megpirityuk a hagymat,bele tegyuk a z elöre megdarált hus ,vagy szalámi maradékokat,gombát meg orolve vagy feldarabolva,paradicsom paszta,tejföl,,
egy tossal az egeszet össze keverjuk és a kinyujtott tésztára rá simityuk,s fel göngyöljük mint a DARÁZS fészket..Tetszés szerint feldaraboljuk es kis sütö papiros kosárkákba rakjuk,,Legalább egy orát kelesztyük.Megkenjük as egészet olajjal felvert jojással ée jo böven meg szorjuk reszelt sajtal s megsütyük..

Tanácsok:
A kinyujtott tésztát meglehet kenni olajjal ,meg reszelt sajtals utánna rá tenni a tolteléket,,En igy csinálom