Hosszú téli szünet után pénteken kezdetét veszi a magyar labdarúgó bajnokság, hivatalos nevén az OTP Bank Liga.

ma.hu - A televíziós közvetítéseknek hála szinte minden találkozót különböző időpontban kezdenek, így az igazán fanatikusok fordulónként 7-8 találkozót is végigizgulhatnak.

Pénteken a Pécs az MTK-t, az Eger pedig a Diósgyőrt fogadja, utóbbit Vácott az Eger ismert stadionproblémái miatt. Szombaton a bajnoki címvédő Debrecen Kecskemétre, a kiesés rémétől fenyegetett Siófok Szombathelyre, a listavezető Győr pedig Kaposvárra látogat, míg az Újpest a Paksot fogadja.

Vasárnap Pápán lép pályára a rendkívül megerősödő Ferencváros, míg a Vidi a Honvédhoz látogat.

Fradi-Újpest: telt ház

15800 ferencvárosi és 1400 újpesti drukker szoríthat csapatáért a helyszínen a március 10-i derbin. A találkozó külön pikantériáját az adja, hogy az utolsó Fradi-Újpest lesz a jelenlegi Üllői úti stadionban, hiszen a derbi után nem sokkal megindulnak a bontási, majd remélhetőleg minél korábban az új stadion építési munkálatai.

Francia és szerb ellenfél a vízilabda BL-ben

A csoportgyőztesként továbbjutó Szeged a Montpellier, míg a csoportharmadikként kvalifikáló Eger a Crvena Zvezda vendégeként kezd a vízilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A találkozókat március 9-én és 20-án játsszák.

Webberé az első nap Barcelonában

Újabb tesztnapok kezdődtek a barcelonai forma-1-es pályán. A legjobb időt csütörtökön az ausztrál Mark Webber (Red Bull) autózta Lewis Hamilton (Mercedes) és Jean-Eric Vergne (Toro Rosso) előtt.

16 hónap börtön a 18 éves védőnek

16 hónapos börtönbüntetésre ítélték Courtney Meppen-Walterst, a Manchester City 18 éves védőjét. A fiatal és rendkívül tehetség labdarúgó egy közúti baleset során két ember halálát okozta.