Hozzávalók:
1 doboz paradicsomos szardínia,
1 doboz paradicsomos szardínia,
2 gerezd fokhagyma,
10 dkg reszelt
parmezánsajt,
15 dkg juhtúró,
1 dl tejföl,
1 fiola kapribogyó,
kevés só,
törött fekete bors ízlés szerint,
fél citrom leve
Elkészítés:
A szardíniát levével együtt villával összetörjük, és simára keverjük a juhtúróval, a tejföllel, az összevagdalt kapribogyóval, annak levével, a sóval, a borssal és az összezúzott fokhagymával. Rákenjük a pizzatésztára, megszórjuk reszelt sajttal, és készre sütjük.
Elkészítési idő: 10 perc
Elkészítés:
A szardíniát levével együtt villával összetörjük, és simára keverjük a juhtúróval, a tejföllel, az összevagdalt kapribogyóval, annak levével, a sóval, a borssal és az összezúzott fokhagymával. Rákenjük a pizzatésztára, megszórjuk reszelt sajttal, és készre sütjük.
Elkészítési idő: 10 perc
0 Megjegyzések