Tisztelt Barátaim és mindenki más !!! 


Először is szeretnénk bemutatkozni: Varga Károly vagyok nejem Varga Károlyné Cseresznye Anita.
Szabolcs-Szatmár-Bereg-megyében lakunk egy kistelepülésen Sonkádon.
 Már megkerestük a Tv2 több műsorait a Tényeket és Naplót is, illetve a mokka műsorát hogy ha módjukban áll segítsenek. De ezidáig a médiától senki se jelenkezet , és már eltelt fél év! Aki tud segíteni média terén, nagyon kérem segítsen! Mert a segítsék az nagyon kellene nekünk. Amiért hozzátok fordulunk az, a kisfi
am Karcsika egészségi állapota miatt kényszerülünk.
 Karcsika 2005.01.12 Fehérgyarmaton született kétoldali mellkasfali daganattal.A gyerek kemoterápián és mellkasfali operációkon eset át. Sajnos mindkét oldalon borda eltávolítást kelletett végezni. A jobboldalon 3 ill. baloldalon 4 bordát kelletett kivenni. Súlyosbítja a helyzetet a gerinc meggyengülése , csavarodása illetve torzulása is. Mellkasfal mindkét oldalon eldeformálódott.
 A gyerek mellkaslégzése megszűnt, csak hasi légzése lett. Orvosok elmondása alapján jelenleg ilyen jellegű betegről nem tudnak. De a kisfiúra további műtétek várnak, de még nem tudják mikor, és milyen orvosi beavatkozással. Állapota, immunrendszere nagyon gyenge, terhelhetősége minimális. A operáiból eredően, az egyik oldali tüdő majd össze van esve, olyan mintha ha fél tüdővel lélegezne. Ezt nehezíti az asztmás, és allergia betegség is. További kezelésekre kell járni folyamatosan, de ezt nem bírjuk anyagilag finanszírozni.Mert már mindenünket felhasználtunk, és a mindennapi megélhetésünket sem tudjuk már előteremteni.
 Sok mindenre volna szükség és még orvosi segítség is kellene. Nagyon el vagyunk keseredve, nem tudjuk mit tegyünk. Nagyon kérem segítsenek.
 Elérhetőségeink: 4954 Sonkád Bocskai I . ut. 80
Tel:0620 232 2347 segítségüket előre is köszönjük. Tisztelettel a Varga család!!! számlaszám: 11600006-00000000-37979401 SWIFT KÓD: GIBAHUHB
 Nemzetközi bank számla: HU38 1160 0006 0000 0000 3797 9401
 Legkisebb segítséget is megköszönjük!!! e-mail : karcsi2011@citromail.hu
2012. nov. újra Debrecenbe kerültünk az Ortopédia osztályra. Sok vizsgálaton eset át, ahol újabb problémával szembesültünk. A gyerek gerincoszlopa 60-fokban van tekeredve és a 8-9 csigolyája össze van nőve! Ezért sürgős beavatkozást kel végre hajtani !És még CT-vizsgálatot csináltak, ami sajnos a szegycsont S-alakú torzulást mutatta!2013.02.22-én megyünk további egyeztetésre.
— itt: Sonkád, Szabolcs-Szatmar-Bereg