A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS: (március 21 - április 20.)

Túl magasra teszi a mércét. Talán egy másik napon végrehajthatóak lennének az elképzelései, de a main nem fog sikerülni. Maradjon a realitások talaján, vegye tudomásul, hogy nincs a topon. A túlzott elvárások, melyeket önmagával szemben támaszt csak ingerültté, feszültté teszik, és ennek a kollégái látják a kárát. Tervezze újra a napját, figyelembe véve azt a tényt, hogy az egészsége látja kárát annak, ha most túlhajszolja magát.

BIKA: (április 21 - május 21.)

Abból profitálhat a legtöbbet, ha emberek között mozog. Olyan harmónia sugárzik Önből, hogy nem tud veszíteni. Ha fontos tárgyalások állnak Ön előtt, időzítse a mai napra. Akkor sem tud hibázni, ha nem készült még fel rá. A kollégái is számítanak Önre és most Ön is számolhat velük. Remek alkalom egy új csapat kiépítésére. Egy ütőképes háttérrel pedig ne gondolkodjon azon egy percig sem, belefogjon-e egy nagyobb megbízatásba.

IKREK: (május 21 - június 21.)

Bár Ön alapjában kiegyensúlyozott, nyugodt ember hírében áll, a mai napon az érzelmei hatása alatt áll. Így a környezete most csak azt tapasztalja, hogy a hangulata ingadozik, az egyik percben még kenyérre lehet kenni, de a következőben már robban is. Ez természetesen nem válik az előnyére, így hiába is kérne segítséget, nem fog kapni. Ha mindezek ellenére sikeres napot zár, joggal ünnepelhet.

RÁK: (június 22 - július 22.)

Eddig úgy érezte, minden apró sikerért keményen meg kellett szenvednie. Most elérkezett a fordulat, könnyedén fejez be hetek óta húzódó munkákat, zár le eredményesen folyamatban lévő ügyeket. Használja ki a szerencsés csillagzatot és vágjon bele olyan megbízatásokba is, amelyekben eddig nem szerzett tapasztalatot. Még önmaga is meglepődik, hogy milyen képességek birtokában van és ez balzsam a lelkének.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)

Kialudta magát, frissen ébred és a napok óta Önt gyötrő fejfájás is a múlté. Szerencsés napja lehet, ha ügyesen használja ki. Mindent el tud intézni könnyedén, ne szalassza hát el az alkalmat, hogy régóta húzódó ügyeit kézbe vegye. A főnökei és a kollégái körében népszerű és elismerik a tudását. Ön előtt hát a lehetőség, hogy minderre most úgy hívja fel a figyelmet, hogy eredménye is legyen akár előléptetés, akár jutalom képében.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)

A mai napon kreatív és főleg kommunikatív- Mindez azt jelenti, hogy a munkahelyén hamar megtalálja a közös hangot mindenkivel, az ötleteit pedig sikerül úgy tálalnia, hogy hamar követőkre talál. Használja ki ezt a remek napot, hogy előtérbe kerülhessen és a felettesei is észrevegyék tudását valamint a szorgalmát. Arra azonban ügyeljen a nap folyamán: ne váljon túl elbizakodottá és vakmerővé, ne veszítse el a valóságérzékét.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)

A napja kissé zűrzavarosra sikeredik, ezt magának köszönheti elsősorban. Feszült és nyugtalan, a hangulata ingadozik. Ne a munkatársain töltse ki azonban a haragját. Igyekezzen mihamarabb végezni és a felgyülemlett feszültséget vezesse le testmozgással. Ezalatt is lehetősége van önvizsgálatot tartani és meg találni az okát annak, hogy hamar elveszíti a türelmét. Így legalább már családi körben nem kell veszekedéssel számolnia.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)

Minden simán megy a munkahelyén. Az Ön elé állított akadályokat könnyedén ugorja át, a kihívásokat úgy győzi le, hogy észre sem veszi, bizony el is bukhatott volna. Új feladatok, mégis oly rutinnal jár a végükre, mintha minden nap ezzel kellene megküzdenie. Mindez elismerést vált ki mind a munkatársai, mind a főnökei szemében. Ne legyen azonban irigy, vonja be a sikereibe az Önhöz közel álló kollégáit is.

NYILAS: (november 23 - december 21.)

Továbbra is arra kellene összpontosítania az erejét, hogy a munkatársait ne használja villámhárítóként. A legritkább esetben lehet őket okolni azért, ha Önnek rossz a hangulata, mégis ők szenvednek ettől a legtöbbet. Ne essen kétségbe, ha nem sikerül minden elsőre, legyen türelemmel. Ha most egyszerre túl sokat szeretne, könnyebben hibázik, amit aztán sokkal nagyobb munkával tud csak kijavítani.

BAK: (december 22 - január 20.)

Ruganyos léptekkel vág neki a napnak és letörölhetetlen mosoly az arcán. Ez a nap nem szólhat másról, mint tárgyalásokról, megbeszélésekről és természetesen kötetlen beszélgetésekről. A lényeg, hogy emberek között lehessen, megismerhesse őket, megnyílhassanak Önnek. Nm is tud senki ellenállni, ha más nem, egy segítségkérés formájában, de mindenképpen szeretnének Önhöz közel lenni. És Önnek nem is kell más a boldogságához, mint hogy érezze, bizalommal, szeretettel fordulnak Ön felé.

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)

Könnyen megtalálja az ahhoz vezető utat, hogy a munkatársait maga mögé állítsa. A feletteseire és a tárgyalópartnereire is mély benyomást tesz. Szakítson időt arra, hogy olyan új ötletekkel álljon elő, melyek nem csak a munkahelyi problémákra jelenthet megoldást, de az Ön személyes karrierjét is előbbre vigye. Ha alátámasztja az elképzeléseit érvekkel, kidolgozott tervekkel áll elő, komoly szakmai sikereket érhet el.

HALAK: (február 19 - március 20.)

A mai napon a magánéleti gondok rányomják a bélyegét a munkahelyi teljesítményére. Szétszórtsága, kapkodása okozza a legnagyobb gondot. Sajnos megmérgezi a környezetében dolgozókat is azzal, hogy idegesen fog bele mindenbe, de képtelen egyetlen feladatát is véghezvinni. Kitaszítottnak érzi magát, de ezért ne a kollégáit okolja, csak annak köszönheti, hogy ma képtelen együttműködni velük és a kezük alá dolgozni.