A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS: (március 21 - április 20.)

A mai nap nem tartogat különleges eseményeket az Ön számára. Minden megy a megszokott kerékvágásban, már-már felejthető is lenne a nap, ha nem sikerülne délután korábban szabadulnia. Így azonban módjában áll bevásárlóközpontban sétálgatni, meginni egy kávét a barátnőivel vagy csak kiszellőztetni a fejét egy közeli parkban. Ez a pár óra, melyet azzal tölthet, hogy kikapcsolódjon, mégis emlékezetessé teheti a napot.

BIKA: (április 21 - május 21.)

Ami tegnap lehetetlennek látszott, a mai napon gyerekjáték. Mindez elsősorban a munkahelyén teremthet babérokat. Olyan problémák hátterére derít fényt, melyek még a felettesei számára sem voltak megoldhatóak. Mindez annak köszönhető, hogy nem csak az egészséges emberismeretére támaszkodott, hanem hallgatott a belső megérzéseire is, amely eddig sosem hagyta cserben. Ezzel a teljesítményével új utak nyílnak meg Ön előtt.

IKREK: (május 21 - június 21.)

Igyekezzen a mai napon nem mindenkit vérig sérteni. Nehezen megy, hogy ne mondja el az őszinte véleményét. Ez nem is lenne gond, ha megfelelően csomagolná. De a belső feszültség nem hagyja gondolkodni, így hamar kritizál és ezt ki is mondja azt. Pedig csak tízig kellene elszámolnia, mielőtt kinyitná a száját, a belső hangok ez alatt figyelmeztetnék, helye van-e a kendőzetlen kinyilvánulásnak.

RÁK: (június 22 - július 22.)

A munkájában a mai napon mindent elérhet, ha nem fejjel megy a falnak. Ha túl makacs, komoly lehetőségeket szalaszthat el. Legyen hát nyitott az újra és álljon készen arra, hogy kompromisszumokat kössön. Ez nem jelenti azt, hogy feladja az álmait, de most nem a legrövidebb út fogja eljuttatni a céljához. Ez igaz a magánéletére is. A partnerével kisebb szócsatába keveredik. Engedjen neki, holnapra úgyis meggondolja magát.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)

A mai napon egyetlen cél vezérelje, megőrizni a hideg fejét. Ebben segítségére lesz diplomáciai képessége. Látja, tudja, hogy a felettese rosszul fog dönteni, ha nem hallgat Önre, de ha mindezt a szemébe mondja, nem fogja a helyes útra téríteni. Járja körül a témát, terelgesse, ne vezesse. Ha magától jön rá, mit kell tennie, neki nem vereség, de Önnek győzelem. Estére alaposan elfárad, de szerencsére családja megértő, így kikapcsolódnia, ami az idegei számára nélkülözhetetlen most.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)

Ma sok minden mondható Önre, de hogy türelmes, belátó vagy előzékeny lenne, azt sajnos nem. Pedig ezek az Ön igazi erényei. Éppen ezért, egy esetleges nézeteltérés során ügyeljen arra, hogy ne akarja mindenáron az akaratát érvényesíteni. Sokkal többet ér el, ha enged, ha inkább vesztesként hagyja el a térfelet. Bár most ezt nem így látja, hosszabb távon mindenképpen. Akiket ma megbánt, nem könnyen fognak megbocsátani.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)

A csillagok ma békét hagynak Önnek. Nincs különösebb feszültség a levegőben, így Ön is nyugodtan végezheti a mára eltervezett feladatait. Tervezze hát meg a napját előre és ennek mentén haladjon pontról pontra, nem kell attól tartania, hogy az elképzeléseit megzavarják. Még Önt is meglepi, hogy ilyen légkörben milyen remekül halad, mennyi mindent elér egy nap alatt. Az elégedettségét ne hagyja a munkahelyén, lepje meg a párját pár kellemes órával, egy apró ajándékkal.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)

Bár a munkájában nem halad úgy, ahogy önmagától elvárná, ez mégsem rontja el a kedvét. Hozza ki a legtöbbet és máris elégedett lehet. Hisz ami Önnek közepes teljesítmény, az másoknál már kimagasló, és ezzel Ön is tisztában van. Úgy érzi, sietnie kell haza és nem is csalódik. Párjával meghitt beszélgetésben lehet része, újra úgy tudnak egymással szemben ülni, mint kapcsolatuk hajnalán. A szeméből olvas, és amit lát, boldoggá teszi.

NYILAS: (november 23 - december 21.)

A mai napon nem kell nagy kihívásokra számítania. A munkahelyi feladatokat könnyedén oldja meg, így lelkiismeret-furdalás nélkül tudja intézni hivatalos, de privát dolgait is. Ne habozzon kikapcsolódni, ha lehetősége nyílik rá. Ne utasítson vissza estére szóló meghívást, legyen az mozi vagy egy kiállítás megnyitója. Bárhol jól tudja érezni magát, különösen akkor, ha a párja is elkíséri, régen mozdultak már ki kettesben otthonról

BAK: (december 22 - január 20.)

A nyugalomban az erő. Ez a bölcsesség a mai napon jó sorvezető lehet. Ön körül pezseg a levegő, a munkahelyén pattanásig feszült a hangulat. Csak akkor érhet el eredményt, ha nem hagyja, hogy az események magukkal ragadják. Hamar a középpontba kerülhet, ha megőrzi a hideg fejét és nem engedi, hogy az indulatok Önt is maguk alá gyűrjék. Következetesen dolgozzon azon, hogy megteremtse maga körül a kiegyensúlyozott légkört, ezzel segíthet a legtöbbet.

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)

Bármennyire is úgy érzi, a háttérbe kell vonulnia, ne tegye. Nem tesz azzal jót, ha másokat szeretne a pódiumra állítani. Most az Ön ideje jött el, nem menekülhet előle. Ne féljen, megvan a tudása, hogy eredményeket érjen el. És Ön mögött ott áll egy csapat. Magabiztosság, ez ugyan hiányzik Önben, de gyakorlással megerősítheti. Az átmeneti bizonytalanságot így hamar legyőzi és a sikerek majd táplálják tovább.

HALAK: (február 19 - március 20.)

Bár a munkahelyén minden rendben, mégsem érzi magát jól. Nem segíti semmi abban, hogy felpörögjön, képes legyen összpontosítani. Pedig türelemre és kitartásra lenne szüksége ahhoz, hogy a mai napot átvészelje. Különösen akkor, ha új megbízásokat is kap, vagy fontos tárgyalások állnak Ön előtt. Legyen magabiztos, ez lehet a legjobb támasza a nehéz órákban. Bár sok energiát felemészt, de ne sajnálja.