A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS: (március 21 - április 20.)

Nem úgy alakul a magánélete, ahogyan szeretné. Próbálja meg elkerülni a heves szóváltásokat és reagáljon a vitákban higgadtan és megfontoltan. Ez ugyan a nehezére esik, de be kell, hogy lássa, nem mindig az Ön elképzelései szerint alakulnak a dolgok, és bizony előfordulhat, hogy az irányítás kicsúszik a kezei közül. Talán ha a partnere szemszögéből is megvizsgálná a dolgokat, megértőbben fogadná a felvetéseit.

BIKA: (április 21 - május 21.)

Az Önt körülvevő emberek gyakran hatnak inspirálóan. Ez visszavezethető az Ön nyitottságára és a barátságos közeledésére. Feltűnő az is sokak számára, ahogyan Ön ezeket a pozitív megerősítéseket azonnal hasznosítja, a tettek mezejére tereli. Legyen ezért hálás a rokonainak, közeli barátainak, és nyújtson Ön is segítő jobbot, ha elakadnak az életükben. Így alakulhat ki az a légkör, ahol az adok, és a kapok hosszútávon is egyensúlyban van.

IKREK: (május 21 - június 21.)

A családjában súrlódások várnak Önre. Ezek legtöbbször nem az Ön hibájából erednek, mégis a közepén találja magát a vitáknak. A kritikákat ne vegye a szívére, keresse meg a bennük rejlő igazságot és a felindultságból eredő sértő szavakat engedje el a füle mellett. Különösen akkor, ha a vita hevében már-már személyeskedő hangnemet üt meg a partnere. Rá fog arra is döbbenni, hogy a párja felindultsága teljesen jogos, még ha igazságtalan is, hogy Önre zúdítja a haragját.

RÁK: (június 22 - július 22.)

Valami gond lehet a kisugárzásával. Bárkivel ül le beszélgetni ? partnerével, gyermekeivel vagy régi barátokkal -, nem találják meg a közös hangot. Sajnos komoly veszekedések is keletkeznek, pedig a szakadék a nézeteik között nem lenne olyan mély, amely ezt indokolná. Ügyeljen arra, hogy ne reagáljon túl egy-egy kritikát vagy célzást, maradjon a tények talaján és nyugodjon meg. Ezzel elkerülheti, hogy megsértse az Önhöz közel állókat.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)

Úgy tűnik, a mai napon nemhogy elkerüli, de direkt keresi a konfliktushelyzeteket. Ezen viselkedését mások a túlzott egoizmusával magyarázzák és szó nélkül hátat fordítanak Önnek. Ha képes mások véleményét meghallgatni, máris sokat tett annak érdekében, hogy megértésre találjon, és ne vádolják azzal, csak magára, a saját érdekeire koncentrál. Ismerje el, hogy másoknak is lehetnek igényei, sőt elvárásokat is támaszthatnak Önnel szemben.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)

Használja ki azokat a lehetőségeket, melyet az ismeretségi köre kínál. Új dolgok felfedezése sokkal könnyebb, ha talál egy ?idegenvezetőt?. Nem is gondolta volna, hogy az Ön számára ismeretlen, de izgató témában a barátai között lelhet olyan emberre, aki már e terület szakembere. Egy kis beszélgetés számos új oldaláról mutatja be a már régóta ismert barátait is. A jövőben igyekezzen több időt szakítani arra, hogy leüljön beszélgetni velük.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)

Olyan nézeteltérésekbe bonyolódik, melyeket nem is Ön okoz. Ne engedje, hogy a méreg vagy a düh elborítsa az elméjét. Egy kellemes hangulatú beszélgetés segítene tisztázni a dolgokat, ehhez azonban az szükséges, hogy meg tudja őrizni a tárgyilagosságát. Sikerül magára is szakítani egy kis időt, ez most a legjobbkor történik. Az elmúlt időszakban már a teste is jelezte, hogy a feszültség és a stressz, mely Önt körülveszi, meghaladja az erejét.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)

A magánéletében számos konfliktus vár tisztázásra, melyeket eddig csak halogattak. Eljött az idő, hogy végre leüljenek és tisztázzák a félreértéseket. Hallgasson meg minden érintett felet, mielőtt ítéletet mondana vagy megfogalmazná a saját álláspontját. Sajnos előfordulhat, hogy Önnek kell a békebíró szerepét betölteni és fájdalmas döntést kell hoznia. De a csillagok most segítenek abban, hogy a véleményét a lehető legdiplomatikusabban tudja kinyilvánítani, elkerülendő azt, hogy bárkit megsértsen.

NYILAS: (november 23 - december 21.)

A mai napon kifejezetten keresi az emberek társaságát. Szereti a baráti beszélgetéseket, amikor a szellemi képességeit másokhoz mérheti és megcsillogtathatja a tudását. De mindeközben nyitott arra, hogy mások álláspontja szerint is megközelítsen egy-egy témát és tanuljon az elhangzottakból. Arra azonban ügyeljen, hogy a partnerei is hasonlóan vélekedjenek, és ne arra játszanak, hogy burkoltan konfliktushelyzetet teremtsenek.

BAK: (december 22 - január 20.)

Szokatlan és meglepő módon közelít az emberek felé, ezzel új színt adva a kapcsolatainak. Boldogan állapítja meg, hogy mindez nem is esik a nehezére. Egy kis önbizalom és máris képes arra, hogy a környezetét elkápráztassa. De Önt is érik kellemes élmények, melyek mélyen meghatják. Ez segítséget nyújt ahhoz, hogy kitörjön a korlátai mögül és a világ számos új csodája váljon Ön előtt is ismerté.

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)

Még a környezete számára is feltűnik, milyen levert, mennyire nem találja a helyét. A párjával minden apróságon képes veszekedni. Próbálja meg a rossz hangulatát leküzdeni, mert a feszültség hamar megmérgezi az egész család életét. Törekedjen arra, hogy harmóniát teremtsen maga körül, így az otthonába visszatérhet a béke. És ez az, amire most a legnagyobb szüksége lenne. Nehéz időszak áll a háta mögött, szüksége lenne pihenésre.

HALAK: (február 19 - március 20.)

Kreatív, sziporkázik. De arra azért ügyeljen, ne legyen szétszórt. Akkor ugyanis a remek ötletek könnyen elvesznek, a megvalósításuk pedig meghiúsul. Sokkal hasznosabb lenne, ha az ötleteit megbeszélné a partnerével, barátaival. Így a kivitelezésükhöz nem csak ötleteket kaphat, de akár még segítőkre is találhat. A közös élmények pedig a kapcsolatokat elmélyítik, és az élményeket nem veheti el Önöktől senki.