Két fiatalember halt meg szombatra virradóra Jászfényszarun, amikor autójukkal korlátnak csapódtak. A kocsit a 26 éves T. Péter vezette, mellette jó barátja, a 22 éves Ö. István ült.

Egy emberként gyászolják a jászfényszaruiak két földijüket. Értelmetlen halálukat nehéz feldolgozni. A helyiek szerint az elhunytak régóta barátok voltak. A 26 éves T. Péter fogathajtó volt, ő szervezte az első amatőr fogathajtóversenyt a településen.

Családjukban nem ez volt az első tragédia, fél évvel ezelőtt hunyt el az édesapja. A 22 éves Ö. István is szerette a lovakat, családja gazdaságot vezetett a városban. A Bors telefonon elérte édesanyját, aki annyit mondott: a család összeomlott, egyelőre nem tudnak beszélni fiuk érdemeiről sem.

Elsődleges információnk szerint a sofőr túl gyorsan közlekedett, aminek következtében a 13-as kilométerkőnél elvesztette uralmát a Suzuki felett. – Az autó a korlátnak csapódott, majd fejtetőre állt. Mindketten kirepültek a szélvédőn,   azonnal életüket vesztették. A rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit – tudtuk meg Veres Évától, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől.