Hozzávalók:
Egy félig kész pizza tészta (boltban kapható),
gomba (ízlés szerint, én jó sokkal szeretem),
Ketchup (de lehet paradicsom püré is, ki hogy szereti),
egy fél fej vöröshagyma,
ananász (én konzervből szoktam),
pár szalámi karika,
pár karika friss újhagyma,
reszelt sajt,
só,
bors,
oregáno.
Elkészítés:
A gombát és az apróra vágott vöröshagymát először felforrósítom, majd olajon megpárolom, sózom, borsozom, ízlés szerint.
Mikor ezzel kész vagyok, kiszedem egy tálba és ketchupot (v.pardicsompürét) öntök rá és összekeverem, még egy is oregánót is szórok bele. Majd ezzel a mártással megkenem a pizzalapot. Teszek rá pár szelet szalámit, vagy kolbászt, nem túl sokat csak az íz kedvéért.
Aztán pár karika friss újhagymát.
Aztán jöhet az ananász, én jó sokkal szoktam, (én úgy szeretem).
Majd megszórom reszelt sajttal, jó bőven!!!
És végül oregánót szórok a tetejére, már csak a jó illat végett is.
Bedobom a sütőbe és nemsokára kész is a finom, illatos pizza.
Egy félig kész pizza tészta (boltban kapható),
gomba (ízlés szerint, én jó sokkal szeretem),
Ketchup (de lehet paradicsom püré is, ki hogy szereti),
egy fél fej vöröshagyma,
ananász (én konzervből szoktam),
pár szalámi karika,
pár karika friss újhagyma,
reszelt sajt,
só,
bors,
oregáno.
Elkészítés:
A gombát és az apróra vágott vöröshagymát először felforrósítom, majd olajon megpárolom, sózom, borsozom, ízlés szerint.
Mikor ezzel kész vagyok, kiszedem egy tálba és ketchupot (v.pardicsompürét) öntök rá és összekeverem, még egy is oregánót is szórok bele. Majd ezzel a mártással megkenem a pizzalapot. Teszek rá pár szelet szalámit, vagy kolbászt, nem túl sokat csak az íz kedvéért.
Aztán pár karika friss újhagymát.
Aztán jöhet az ananász, én jó sokkal szoktam, (én úgy szeretem).
Majd megszórom reszelt sajttal, jó bőven!!!
És végül oregánót szórok a tetejére, már csak a jó illat végett is.
Bedobom a sütőbe és nemsokára kész is a finom, illatos pizza.
0 Megjegyzések