A Szervita Parkolóház, a Bárczy utcában, a Deák Ferenc tértől egy percre kínál egyszerű megoldást a nehéz parkolási helyzet megoldására. 

Ha programja van a belvárosban, autóját az épületben leparkolva, gyalog könnyen megközelítheti Budapest legnépszerűbb bevásárló utcáját, a Váci utcát és a gyönyörű Vörösmarty teret; vagy ha ott dolgozik és autóját szeretné biztonságban tudni, a Szervita téri parkolóház, több mint 300 parkolóhelyével praktikus megoldást kínál az Ön számára. Nem kell bajlódnia a parkolóhely kereséssel, elfelejtheti az ezzel járó idegeskedést és rengeteg időt spórolhat meg magának. A parkolóház a Fehérhajó utca, a Bárczy István utca és a Petőfi Sándor utca alkotta háromszögben, a Szervita téren helyezkedik el. Minden szükséges szolgáltatás a közvetlen közelben megtalálható: étkezés, bevásárlás, tisztítás, ügyintézés, biciklikölcsönzés. A metrók, a buszok és villamosok megállói mindössze egy percnyi sétára találhatóak.



Az épület a hét minden napján 24 órában az Ön rendelkezésére áll, nincs parkolási időkorlát. Nem kell többet azon aggódnia, hogy megbüntetik, vagy kerékbilincset kap az autójára. A Szervita Parkolóházban biztonságban, fedett helyen tudhatja járművét. Ha hosszabb időre veszi igénybe szolgáltatásunkat kedvezményes napi jegyet biztosítunk.

A környéken dolgozók részére nappali bérletet ajánlunk, a közelben lakók részére pedig kizárólag éjszakai parkolásra is van lehetőség.

Ha cégének több autója van, vagy ha nagy létszámú rendezvényt tervez, parkolási problémáját levesszük a válláról. Érdeklődjön szerződéses és eseti flotta kedvezményeink felől!

Mi az ORCO-csoportnál kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy szolgáltatásainkkal ügyfeleink elégedettek legyenek.

Reméljük hamarosan Önt is vendégeink között köszönthetjük.

További információ:

www.orcogroup.hu

Orco Property Group
Cím: 1062 Budapest, Andrássy út 70.
Tel: +36 1 880 7200
Email: hungary@orcogroup.com