Hozzávalók:
20 dkg liszt (én általában 15 dkg teljes kiőrlésű rozslisztet, és 5 dkg búzalisztet használok)
1 cs. instant élesztő
1 e.k. só
1 gerezd fokhagyma
1 e.k. olaj
melegvíz
pizzafűszerkeverék (nem kötelező)
Elkészítés:
A lisztbe belekeverem az élesztőt, a sót, fűszerkeveréket, az 1 e.k. olajat, és belereszelem a fokhagymát is. Majd ezek után adok hozzá annyi melegvizet, hogy lágyabb állagú pizzatésztát kapjak. Én a robotgéppel szoktam összedolgozni!
Tetszés szerint tehetünk rá feltétet.
20 dkg liszt (én általában 15 dkg teljes kiőrlésű rozslisztet, és 5 dkg búzalisztet használok)
1 cs. instant élesztő
1 e.k. só
1 gerezd fokhagyma
1 e.k. olaj
melegvíz
pizzafűszerkeverék (nem kötelező)
Elkészítés:
A lisztbe belekeverem az élesztőt, a sót, fűszerkeveréket, az 1 e.k. olajat, és belereszelem a fokhagymát is. Majd ezek után adok hozzá annyi melegvizet, hogy lágyabb állagú pizzatésztát kapjak. Én a robotgéppel szoktam összedolgozni!
Tetszés szerint tehetünk rá feltétet.
0 Megjegyzések