Az ezoterikus látásmód egyre terjed hazánkban is, és a szellemi, természetfeletti erők a sztárokat sem hagyják hidegen. Sorozatunk második részében Csomor Csilla spirituális oldalát mutatjuk be.

Csomor Csilla egy külföldi színésznő példáját követve kezdett megismerkedni a természetfelettivel.

– Jó régre datálódik, hogy a spiritualizmus képbe került nálam: arra az időre, amikor Budapestre kerültem a Nemzeti Színházhoz, és megismertem Shirley McLaine könyveit. Ő nagy formátumú művésznő, aki elkötelezett a spirituális tanok iránt. Ennek hatására elmélyedtem a témában, de ez az érdeklődés nálam soha nem volt olyan mérvű, hogy fenntartások nélkül elfogadjam az összes spirituális tant – mesélte Csilla, aki később rátalált arra az útra, amely leginkább illik hozzá, a kapcsolatra a gyógyító angyalokkal.

– Az angyalok két évvel ezelőtt jöttek képbe, akkor ismertem meg a mesteremet, aki nagyon jártas ebben. Továbbfejlesztette az érzékenységemet, tőle tudok az angyali segítségekről és az angyalkártyákról.

Életem egy-egy fontos eseménye előtt megnézem, hogy jó lépés lesz-e, vagy merre induljak, mert a mai világunkban nem csak a realitással kell számolni. Ahhoz, hogy tanácsot kaphassunk, megfelelő körülményeket kell teremteni, meditatív állapotba kerülni, így a belső hangunkra, belső egyensúlyunkra tudjunk figyelni.

Miután elérem ezt a tiszta állapotot, átfutnak bennem gondolatok és érzések, ily módon rengeteg erőt és energiát kapok. Karácsonykor és újévkor angyalgyertyákat gyújtottam, hogy minél sikeresebb legyen a következő év.

Csilla éle-tében három fő angyal van, akikhez a kék, a piros és a bordó szín kapcsolódik, és az élet különböző területeiért felelősek. Ők a karrierjét, az egészségét és a párkapcsolatát segítik. A művésznő különösen odafigyel arra, hogy energetikailag jó állapotban legyen.

– A világon a legnagyobb erő az energia, és rettenetesen fontos dolog a rezgésszint. Vagyok annyira érzékeny lélek, hogy megtudjam állapítani egy emberről vagy egy élelmiszerről, milyen a rezgésszáma.

Szemléltető példával élek. Egy oldalszalonnának rettenetesen alacsony a rezgésszáma ellentétben az almával, nem mindegy tehát, hogy melyiket esszük meg.

Az emberi kapcsolatokra is oda kell figyelni, hiszen vannak energiavámpírok, akik rettenetesen lefárasztanak. Ilyenkor megkeresem a legközelebbi kiskaput, hogy minél távolabb kerüljek tőlük.