A SZÖSZ a farsangi időszakban sem tétlenkedik. Az adománygyűjtő karaoke buli és az elsősavató sikerén felbuzdulva úgy döntött, hogy idén egy farsangi bulival örvendeztetik meg az egyetem polgárait. – Bene Viktória tudósítása.  

Február 19-én 19 órától rendezi meg a Szociális Hallgatók Öntevékeny Szerveződése, közismertebb nevén a SZÖSZ farsangi rendezvényét, aminek a Kossuth III-as Kollégium alatti Koli Klub ad otthont.

- Az elsősavató és az adománygyűjtő buli nagyon sikeres volt, sokan eljöttek rájuk, és többen mondták, hogy szervezzünk majd még ilyeneket. A farsang egy jó alkalom erre – osztotta meg velünk Paczári Viktória, a SZÖSZ elnöke. 

A rendezvény célja a jó szórakozás mellett, a Debreceni Egyetem Szociológia és Szociálpolitika Tanszékének és annak programjainak a népszerűsítése.

Az érdeklődőknek lehetőségük lesz aznap álarc mögé bújniuk, mivel a rendezvény keretében jelmezversenyt is rendeznek a tanszék hallgatói. A jelmezverseny nyertesei között a szervezők ajándékokat sorsolnak ki, de ahogy a facebook eseményükben is hangsúlyozzák a jelmez nem kötelező, emiatt ne maradjon senki otthon.

A résztvevőket a jó hangulat mellett welcome drink és karaoke fogja várni.

Bene Viktória