A jövő szombati, kecskeméti tavaszi bajnoki nyitány főpróbáját az Oláh  Gábor utcai stadion füves pályáján tervezte tartani a Loki, ám a pénteki  havazás és a további csapadékos idő miatt a centerpályát nem akarták  terhelni, így a DVTK elleni edzőmeccset a  pallagi sportcentrumban rendezték meg, zárt kapuk mögött

A klub honlapjának beszámolója szerint a Loki azonnal támadólag lépett fel, irányította a játékot, míg a vendégek inkább kontráztak. Egy ilyen támadás végén megszerezték a vezetést, de ennek nem sokáig örülhettek, mert alig négy perc alatt Rezes László szép szabadrúgásgóljával egyenlített a Debrecen.  Negyedóra után egyébként kiállították a Diósgyőr kapusát egy kemény belépő miatt, ám edzőmeccs lévén cserével folytatódhatott a mérkőzés. Sajnos kemény belépőkben sem volt hiány, Selim Bouadlát megrúgták, és már nem tudta folytatni a játékot, hordágyon vitték le.

A szünet után rögtön átvette a vezetést a DVSC: Kuti passzolt Ferenczihez, aki középre adta a labdát, az érkező Pölöskey bal belsővel a kapuba továbbított. Örömteli volt az is, hogy a sérüléséből felépült Selim Bouadla pályára lépett.  Az utolsó negyedórában kiegyenlítettebb lett a játék, a végén a vendégek nagyon küzdöttek az egyenlítésért, helyzeteik is voltak, ám több gól már nem esett a meccsen.

Edzőmeccs
DVSC-TEVA – Diósgyőr 2-1 (1-1)

Debrecen-Pallag, zárt kapus. Vezette: Varga L.
DVSC 1. félidő: Polekszics – Kuti, Máté, Ludánszki, Ferenczi – Kulcsár, Gál, Sl. Boudla (Bódi 37.), Rezes – Szécsi M., Sidibe. DVSC 2. félidő: Polekszics - Kuti, Simac, Mészáros, Korhut – Bódi, Spitzmüller, Czvitkovics, Ferenczi (Se. Bouadla 56.) – Pölöskey, Coulibaly
DVTK: Ribánszki (Tajti 15.) – Vági, Vadász, Kádár, Gohér – Bacsa (Hanek 84.), Elek (Abdouraman 46.), Takács P., Luque – Tisza (Gallardo 37.), Rudolf (Fernando 72.)
Gól: 0-1 Bacsa (12.), 1-1 Rezes (16.), 2-1 Pölöskey (50.)