Hozzávalók

    50 dkg tehéntúró
    10 dkg mazsola
    3db tojás
    6 ek. porcukor
    1/2 dl tejföl
    2 ek. búzadara búzadara
    1 db (1 mk. héj) narancs
    1 mk. só
    1 csomag rétestészta

Előkészületi idő: 15 perc
Elkészítési idő: 25 perc

Leírás

A tehéntúróhoz hozzáadom a mazsolát, a habbá vert tojás fehérjét, a porcukrot, a tejfölt a búzadarát, a narancshéjat a sót, majd jól összekeverem. A rétestésztát szépen kiterítem, egy csíkban felkenem rá a tölteléket, szorosan felcsavarom, végeit benyomkodom és sütőlemezre teszem. Tetejüket tojással megkenem, és a sütőben aranysárgára sütöm. Míg meleg porcukorral meghintem és melegen azonnal fogyasztható.