Az amerikai nő több mint kétmilliárd forintnak megfelelő összeget követel az internetes oldaltól, miután az ott talált barátjelölt egy brutális támadásban majdnem megölte. 

A Las Vegasban élő Mary Kay Beckhamre még 2011 januárjában támadt rá a férfi, akivel a Match.com nevű népszerű társkereső oldalon keresztül találkozott. A most ötvenéves nő mindössze nyolc nap után dobta a férfit, aki ezt annyira zokon vette, hogy négy hónappal később a nő garázsába rejtőzve várt rá, majd rátámadt, hogy megölje.A Wade Mitchell Ridley nevű férfi tízszer szúrta meg a nőt, majd miután a penge eltört, a fejét kezdte el rúgdosni és fojtogatta. A nő csak komoly műtétek után élte túl a brutális támadást.

Ridley-t egy hónappal később tartóztatták le, egy másik nő megöléséért. A férfi akkor a rendőröknek bevallotta, hogy ő támadta meg Beckhamet. Egy évvel később Ridley-t a lehető legmagasabb, hetven évig tartó börtönbüntetésre ítélték a Beckham elleni támadás miatt. A gyilkosság miatt is perelt férfi májusban öngyilkos lett a börtönben.

Beckham most tízmillió dolláros kártérítést követel a társkereső oldaltól az eset miatt. A nő és ügyvédje arra alapozza a pert, hogy az oldal nem figyelmezteti megfelelően az embereket az online társkereséssel járó veszélyekre.

A Match.com, amelynek oldalán több biztonsági tippet is lehet találni, egy közleményében "abszurdnak" nevezte a pert.