Schmehl Jánost nevezte ki a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka biztonsági és fogvatartási helyettesének Pintér Sándor belügyminiszter.

MTI - Schmehl János 1969-ben született Budapesten. Elvégezte a Rendőrtiszti Főiskola büntetés-végrehajtási szakát, majd a Pécsi Tudományegyetem humán szervező szakán szerzett egyetemi oklevelet. A büntetés-végrehajtási szervezet hivatásos állományának 1989 júliusától tagja, és 2011. január 20-án lett a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnoka.

A belügyminiszter Schmehl Jánost február elsejei hatállyal nevezte ki a büntetés-végrehajtás országos parancsnokának helyettesévé. A Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnokává Cséri Zoltánt nevezte ki Pintér Sándor. Cséri Zoltán 1965-ben született Dunaújvárosban.

A Zalka Máté Katonai Műszaki Főiskola pénzügyi szakán szerzett diplomát, 1987-ben került a Magyar Honvédség hivatásos állományába, 1993 óta szolgál a bv-nél. 2007 márciusában lett a Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnoka.

A Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet vezetésével az intézet eddigi parancsnokhelyettesét, Szeidl Tamást bízta meg a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka. Szeidl Tamás 1972-ben született Budapesten, a Rendőrtiszti Főiskolán szerzett diplomát. 1994-től tagja a büntetés-végrehajtás hivatásos állományának - olvasható a BM közleményében.