Bicskey Zsófiának a Jóban Rosszban sorozatban Bea szerepe volt az első komolyabb színészi kihívás. Egy időben sok szó esett művészi aktfotóiról is. A fiatal lány egyre bizonyosabb benne: a kamera előtt a helye.

Tervei között szerepel saját színházi társulat létrehozása.
- Nehéz hozzákezdeni. Nem könnyű az embereket rávenni arra, hogy higgyenek más ötleteinek a megvalósíthatóságában. Én pedig mindenképpen csak olyan művészekkel vágnék bele ilyesmibe, akikkel teljes összhangban tudnánk együtt dolgozni - hangsúlyozza Bicskey Zsófia, aki arra a kérdésre, hogy milyen számára az ideális férfi, a következőket válaszolja:

- Azt hiszem, az ideális mindenkinek mást jelent. Az, hogy külsőre nekem mitől szép egy férfi, az maradjon az én titkom. A belső tulajdonságok közül nem érdemes egyet kiemelni. Az a fontos, hogy hogyan alkalmazkodik, hogyan viselkedik bizonyos helyzetekben. S hogy mekkora elfogadás fér bele egy párkapcsolatba? Ez tökéletesen ember- és helyzetfüggő, de nyilvánvalóan a megcsalás már semmiképpen sem képzelhető el - fogalmaz Bicskey Zsófia.