Facebook-oldalán vetett számot az elmúlt éveivel Puzsér Róbert. A pokoljárás, majd a nyilvánosság éve után megfogadta, 2013-ban Hajdú Péterrel veszi fel a harcot. Okfejtését olvasva többek között a babitsi gondolat "mert vétkesek közt cinkos, aki néma" is eszünkbe jut. Puzsér pedig Burke-öt idézi. 

"A 2011-es év számomra kétségtelenül a pokoljárás éve volt. A 2012-es év minden egyéb irányú várakozásom ellenére a nyilvánosság éve lett. 2013 első napjának első percében megfogadtam, hogy ez az esztendő a Hajdú Péter elleni kérlelhetetlen harc éve kell, hogy legyen" - szögezte le a bulvárból kivonuló televíziós, akinél Mr. Frizbi először a Bándy Kata-gyilkosság kapcsán verte ki a biztosítékot.

"Nem is tudom, vajon az emlékezetes Orbán-interjú miatt éreztem-e a végső késztetést erre, amikor Hajdú olyan mélységekben járt a miniszterelnök ánuszában, hogy csak azért nem kellett sebészcsoport az eltávolításához, mert annyira nyálkás az egész lénye, mintha vazelint izzadna. Vagy lehet, hogy a Schobert-féle megtérésmisztériumhoz adott médiahátszél verte ki nálam a biztosítékot? Az ugyanis nem pusztán arról szólt, hogy Hajdú a fitneszapostolból az általa züllesztett, sötét tömegek számára lelki vezetőt formáljon, hanem eleve arról az elképesztő pofátlanságról, hogy lélek és szellem kérdéseiben fórummá próbáljon válni. De az is meglehet, hogy sosem volt szükség döntő lökésre. Talán lépésről lépésre állt össze bennem az elhatározás, mely lépések során Hajdú egyetlen alkalmat sem mulasztott el arra, hogy emberi tragédiákból a reklámbevételek mellé piedesztált ácsoljon magának, eközben pedig nagy ívben köpjön mindarra, amit mi, a bolygó egyéb lakói etikának, emberségnek vagy tisztességnek nevezünk" - olvashatjuk a legnagyobb közösségi portálon.

Puzsér az Edmund Burke-i konzervativizmus szellemében, - amely szerint "a gonosz diadalához csupán annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak" - fogadkozik. "2013-ban minden fórumon, ahová eljutok, minden mikrofonba, amelyhez hozzáférek, minden centijén a bulvár- és egyéb médiának, ahol csak egy kapavágásnyi felületet kapok, azt fogom hirdetni, hogy ellen kell állnunk. No pasarán!" - írja