Egy hónapja röppent fel a hír, hogy a brit szépfiú, Orlando Bloom és szupermodell felesége, Miranda Kerr különváltak. A fiatal pár nyilvános turbékolása rácáfol a pletykára.

A sármos színész és a szépséges modell rajongói biztosan a szívükhöz kaptak, amikor azt olvasták, hogy Bloom és Kerr válik. Való igaz, hogy ők ketten nem mutatkoznak annyit együtt a nagy nyilvánosság előtt, mint például Angelina Jolie és Brad Pitt, de attól még ugyanúgy szeretik egymást, írja a US Magazin.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a képsorozat, amely pénteken készült róluk Los Angelesben. Miranda csókkal üdvözölte férjét, aki két év házasság után is kinyitja előtte a kocsiajtót, a tekintetükön is látszik, mennyire szerelmesek egymásba.

– Karácsony előtt Miranda keresztül-kasul repülte a világot, hiszen dolgozott, Orlando pedig két filmet is forgat egyszerre, érhető hát, hogy nem lehet őket együtt látni – mondta a szupermodell egyik barátnője. A brit színész 2010-ben vette feleségül az ausztrál modellt, s nem sokkal később megszületett az első gyermekük is, Flynn, aki most huszonhárom hónapos.