Egy szigetszentmiklósi moziban készült az a pornófilm, amiben Fekete Pákó is szerepelhetett. A Bors megtalált egy másik statisztát, aki szerint az énekes is ott volt a forgatáson.

Rohamosan terjed az interneten az a szexfilm, melyben – vélhetően – Fekete Pákó is szerepel. A német gyártású moziról sikerült néhány kulisszatitkot kideríteni, miután találtunk egy illetőt, aki ott volt a forgatáson.

A neve elhallgatását kérő informátor jó néhány alkalommal végignézte a jelenetet, mire minden apró részletet összerakott.

– Valamikor 1998 és 2000 között készülhetett ez a film. Egy szigetszentmiklósi moziban forgattunk, ami – ha jól emlékszem – magántulajdonban volt. Akkortájt számos olasz, francia és német pornófilm készült.

Az illető szerint pont ez az oka annak, hogy három színes bőrű férfi is szerepel a filmben. – Volt egy fazon, akit Lacinak hívtak, ő bárhova tudott statisztákat szerezni. Dolgozott tévéknek, játékfilmeseknek és persze felnőttfilmeseknek is. Ha kellett, törpét vitt, ha kellett, fekete férfiakat.

A statiszták előre szóltak neki, hogy vállalnak-e felnőttfilmet. Ha jól emlékszem, akkoriban háromezer forint volt a gázsijuk, de mivel Pákó bevállalta a simogatást és a csókolózást is, így 1-2 ezer forinttal biztosan többet kaphatott.

A szigetszentmiklósi Nádasdy Filmszínház közel százéves múltra tekint vissza, és jelenleg is Nádasdy András, a család leszármazottja üzemelteti. A férfi lapunk megkeresésére meglepődött, hogy mivel kapcsolatban keressük, és kételkedve fogadta a hírt. A kérdéses filmet mindenesetre eljuttattuk neki, és azt mondta, amennyiben lesz ideje, megnézi, és reagál a felvetésre. Fekete Pákóról azonban Nádasdy András – állítása szerint – eddig nem hallott. Sem énekesként, sem pornószínészként - írja a Bors.