A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS: (március 21 - április 20.)

Most sokkal jobban küzd a hangulatingadozásaival, mint máskor. Hamar képes felbosszantani magát és a családja bohóckodását is nehezen viseli. De nemcsak emiatt kerülhet a magánélete válságba. Talán most még önmagával sincs tisztában, hogyan várhatná el ezt akkor a partnerétől? Nagy hibát követne el, ha most a belső feszültségétől vezérelve mondana ki olyan szavakat, melyek egy életre szóló ítélet lenne.

BIKA: (április 21 - május 21.)

Eljött a nyugalom és az elmélyülés ideje. Most könnyen megtalálja a hangot a környezetében élőkkel és nem kerül komolyabb konfliktushelyzetbe. A bizalom és az önbizalom, amelyek kiépülnek, új ismeretségeket hoznak. Még az sem kizárt, hogy új célokat tűz ki maga elé ezek által. És most még ahhoz is érez magában kellő energiát és lendületet, hogy ezen új tervei megvalósításába belefogjon.

IKREK: (május 21 - június 21.)

Nagyratörő tervek fogalmazódnak meg Önben. De hiányzik Önből a lendület és a döntésképesség, hogy a megvalósításukba belefogjon. Válasszon ki egyet és összpontosítson arra, hogy annak kivitelezését megkezdje. A többit jegyzetelje le, hogy a későbbiekben azokat is elővehesse, így azok nem terelik el a figyelmét és nem pazarolja el arra kevés energiáját, hogy kapkodva próbál mindent elérni egy nap.

RÁK: (június 22 - július 22.)

Összhangban van önmagával és erős egyéniségnek látszik. Az beleérző képessége megnyitja Ön előtt az embereket és szívesen osztják meg Önnel gondjaikat és terveiket, tanácsot kérve Öntől. Hálája meg az Önbe fektetett bizalmat azzal, hogy figyelmesen végighallgatja beszélgetőpartnerét és a legjobb tudása szerint válaszol a feltett kérdésekre. Így reménykedhet abban, hogy ezek a kapcsolatok a jövőben is megmaradnak.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)

Ezen a napon teret enged a kreativitásának. Még Önt is meglepi, mily sokszínűen képes megnyilvánulni az Önben rejlő tehetség. A legkézenfekvőbb, hogy a művészi hajlamait kiélve műalkotások kerülnek ki a keze alól, festmények, írások formájában, vagy rögtönöz egy házi koncertet. De nem elhanyagolható a retorikai tudása sem, így az sem kizárt, hogy ismerősöket és ismeretleneket tud megszólítani és ?hadra fogni? egy célérdekében.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)

Az önfegyelem továbbra sem az erőssége. Hazaérve a bevásárlásból látja csak igazán, mennyi mindennek nem tudott ellenállni, szerencsés esetben csak többet vásárolt a kelleténél, rosszabb esetben azonban az sem kizárt, könnyelműen kölcsönökbe verve magát komolyabb beruházást is eszközölt. Nyugalmasabb perceiben nem halogathatja tovább, hogy magába szállva kielemezze az elmúlt napok vágyakozásainak mélyebb okát.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)

Úgy érzi, összeroppan a problémák súlya alatt. Igyekezzen elkerülni azt, hogy pánikba esik és elveszíti a józan ítélőképességét. Csak akkor győzheti le a gondjait, ha sorban, egyesével küzd meg velük. Fontos azonban, hogy gyorsan reagáljon a kihívásokra, ellenkező esetben komolyabb következményei lehetnek a kivárásának. Ne legyen szégyenlős, bátran fogadja el a segítséget, amit nyújtanak Önnek.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)

Feltöltődve energiával ébred és nem is tudja magát megnyugtatni. Hajtja a belső feszültség és a külvilág számára kissé kapkodósnak tűnik. Törekedjék arra, hogy a feles energiáit hasznos dolgokba fektesse, ahelyett, hogy célok és eredmények nélkül hajszolja végig a napot. Ehhez szüksége lesz némi önfegyelemre és koncentrációra, de ezáltal megőrizheti a tiszta fejét és valóban hasznosan töltheti a napot.

NYILAS: (november 23 - december 21.)

Ma legszívesebben emberek közé menne, barátokkal, rokonokkal találkozna és csinálna közös programot. Ha másképp nem megy, szervezze meg Ön. Az együtt töltött órák megmutatják majd, érdemes volt annyit telefonálnia, hisz az érzés, hogy összetartoznak, és ennek megtapasztalása megfizethetetlen és felemelő. A társaságnak hamar a középpontjába kerül, mely új lendülettel is feltölti, élvezze ki minden pillanatát. Az sem kizárt, hogy ma új ismeretségeket is köt.

BAK: (december 22 - január 20.)

Komoly problémákkal találja magát szembe már korán reggel, de szerencsére a segítség sem késlekedik. Ez megnyugvással tölti el és már nem is látja kilátástalannak a helyzetét. Ha el is csodálkozik azon, ki nyújt segítő jobbot, ne habozzon belekapaszkodni, nélküle ugyanis valóban gondjai lehetnek. A mai napon érez magában kellő elszántságot ahhoz, hogy egy káros szenvedélyétől megváljon. Az út nem lesz zökkenőmentes, de kitartással meg tudja tenni.

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)

Minden mozdulata és szava azt sugározza, hogy összefogásban az erő, a közös munka igazán nagy tettek végrehajtását teszi lehetővé. Mivel Önnek ma csak az a fontos, hogy a családját motiválja egy közös cél elérése érdekében, hamar csapattá kovácsolódnak és segítik Önt abban, amit el szeretne érni. Mivel sikereket ér el és ez a hangulatára is pozitív hatással van, immáron fürdőzhet a népszerűségben is.

HALAK: (február 19 - március 20.)

Hajlamos arra, hogy gyorsabban és könnyelműbben szórja a pénzt, mint ahogyan azt Öntől megszokták. Ezért, ha teheti, halassza el a bevásárlást, ellenkező esetben megeshet, hogy bizonyos dolgokat jóval drágábban vásárol meg, mintha körültekintően járna el, vagy nem méri fel helyesen az anyagi helyzetét és túlköltekezik. Amennyiben mindenképpen a mai napon kell elintéznie a beszerzéseket, kérje meg a partnerét, hogy kivételesen kísérje el Önt.