A Rák életében új szakasz kezdődhet, a Szűz is új utak előtt áll, az Oroszlán könnyen és gyorsan halad, a Vízöntő átültetheti a gyakorlatba felismeréseit.

Napi horoszkóp
2013. január 20. vasárnap

Kos (márc.20. – ápr.19.)
Még a hét végén is üzleti ügyekkel, munkájával foglalkozik: most olyan gyorsan, ügyesen kezeli a befutó információkat, hogy még egy Ikrek is megirigyelhetné. A mai nap a nagy nyereségeké is lehet, ha megszabadul irreális elvárásaitól. Anyagi kérdésekben mostanában ne bízzon meg maradéktalanul barátaiban és csak valóban szükséges dolgokra költsön.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Kijózanító tapasztalatokat él át – vagy szó szerint másnaposan ébredt? Bárhogy is van, rengeteg tennivaló várja: közös programok partnerével, nyilvános szereplések, amelyeken a lehető legtöbbet kell kihoznia magából. Szerencsére környezete kimondatlan elvárásaira is fogékony, felkészülten, praktikusan tálalja mondanivalóját, így a siker is borítékolható.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Álmai azért tűnnek ennyire valóságosnak mert tényleg sok közük van  ébrenlétbeli történésekhez. Felvilágosítást adhatnak például teste igényeiről és szükségleteiről, az esetleg lappangó betegségekről, távolabbi jövőjéről. Higgye el, az utóbbi akkor is nagyon biztató, ha most rengeteg akadály tornyosul közvetlen környezetében.


Rák (jún.21. – júl. 22.)
Egy talán kellemetlen, racionális beszélgetés partnerével, barátaival akár új életszakaszt is megnyithat. Egy egészségesebb étrend, új munka lehetőség, ésszerűbb életvezetés: mind-mind olyan szempontok, melyeket nem ártana figyelembe vennie. Ez persze nem jelenti azt, hogy le kéne mondania a szórakozásról: életvidám, melegszívű emberek veszik körül.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
A hét vége ellenére gyorsan, könnyedén halad hivatása, karrierje életterületein. Üzleti tárgyalásai is sikeresek: most hosszabb távon is szerencsés szakmai, pénzügyi döntéseket hozhat, kapcsolatai kincset érnek. Továbbra se engedje tehát, hogy magánéleti gubancai zavart támasszanak. Foglalkozzon hobbijaival, nagy terveivel is szabad idejében.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
A kellemetlen felismerések arra késztethetik, hogy távolabbi horizontokat keressen. Kezdjen új tanulmányokba, esetleg utazzon el. Külföldi ismerőseitől hasznos híreket kaphat, esetleg hosszú távon is hasznos külföldi kapcsolatokkal bővítheti baráti körét. Otthonában, párkapcsolatában azonban kissé puskaporos a légkör: tartson egészséges távolságot.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Ma olyasmiket is megbeszélhet szerelmével, amikről eddig kínosan hallgattak. Ha kellő tapintattal hozakodik elő kapcsolatuk tabu témáival, új alapokra fektethetik viszonyukat. Szórakozásvágyát, társasági életét tartsa reális keretek között, szakmai kapcsolataival kerülje még az ártatlan flörtölést is mostanában.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Bizalmas információinak nagyobb hasznát veszi mint valaha, de ön is egy nyomozó ügyességével képes kibogozni az eddig megoldhatatlan rejtélyeket. Ha valóban ez a szakmája, eredményes napot zárhat, de befektetéseiben is sikert arathat. Ha a spirituális területek vonzzák, ma minden lehetőség adott ismeretei elmélyítésére, de ne éljen vissza tudásával!

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Ha komolykodónak érzi is néhány barátját, ma megtapasztalhatja: milyen értékesek, hasznosak is ezek a kapcsolatok. Ne bizonytalanítsa hát el őket folyamatosan bohémségével, így hosszú távon is építhet rájuk. Anyagi helyzetét inkább munkájával, lépésről-lépésre gyarapítsa, a kalandos üzleti elképzelések sokat árthatnak.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Tartson ki újévi fogadalmai mellett, így tartós javulásokat eszközölhet párkapcsolatában és többi társas viszonyában. A mai nap folyamán sok közös gyakorlati teendőjük akad: hét végi bevásárlás, mindama teendők elintézése, melyekre hét közben nem jutott idő. Útjukat kellemes és hasznos találkozások színesítik, egy kirándulás, sítúra is jó ötlet.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Ma szerencsés kézzel értelmezheti álmait: tudattalanja akár legrejtélyesebb üzeneteit is képes megfejteni. Készüljön fel azonban, hogy nem valamennyi felismerés lesz kellemes, akár csak a bizalmas családi beszélgetések során feltáruló titkok. Mégis kincset érő lelki örökségről van szó, csak ültesse át a gyakorlatba is felismeréseit. Barátairól, párjáról se feledkezzen meg.

Halak (febr.19.- márc.19.)
Nézzen körül barátai, ismerősei között. Be fogja látni, hálózata bámulatra méltóan működik, szinte nincs is olyan kérdés, amiben ne fordulhatna a legmegfelelőbb emberhez. Persze, a görbe ügyletektől azért tartózkodnia kell. Némi bosszúságot okozhat, hogy ezen a hét végén is kénytelen hivatásával, munkájával, rutinteendőkkel foglalkozni.