Búcsút inthet karrierjének Naomi Campbell, ha bokaszalagmûtétje után nem jön rendbe a lába. A modellt brutálisan megverték, majd kirabolták.

Súlyos sérüléseket szenvedett Naomi Campbell, miután Párizsban, a nyílt utcán megtámadták. – Taxit próbált fogni, amikor egy csapat férfi körbevette, és a földre lökték – meséli a New York Postnak egy szemtanú. – Félelmetes volt.

A támadás egyébként december közepén történt, de Campbell titokban tartotta, és csak azután számolt be részletesen az esetről, hogy lefotózták egy kerekes székben. A modell bal bokáján elszakadt az ínszalag, és meg kellett operálni.

– Még mindig sokkolnak a történtek. Egyedül voltam, és nagyon megijedtem – mondta Campbell, aki arról nem volt hajlandó beszélni, hogy miket raboltak el tőle, de szinte biztos, hogy jó pár ékszerét letép ték, az ugyanis köztudott, hogy még a sarki kávézóba is csak úgy indul el, hogy előtte magára kap pár gyémántgyűrűt.

– Szerintem kifigyeltek – zárta le mondandóját. – Nem hinném, hogy egy spontán támadás áldozata voltam. A 42 éves modellt egyébként Amerikában műtötték meg, és jó pár hét lábadozás vár még rá. Az orvosa szerint hosszas gyógytornára lesz szüksége ahhoz, hogy újra olyan kihívóan vonuljon végig a kifutón, mint eddig.