Meglepő jelenetnek volt szemtanúja egy munkatársunk a Voice csütörtöki kamerapróbáján. Caramel és a műsor énektanára titokban csókolózott.

Most már hiába is titkolnák, szinte biztos, hogy Caramel és Koszi Janka között több van puszta barátságnál. A Voice csütörtöki próbáján a Mester és az énektanár Berkes Olivérrel próbált egy szerelmes számot, majd amikor végeztek, Caramel kiment a teremből, és a folyosóról kezdte énekelni a dalt Jankának, aki egyedül maradt bent.

Ezek után egymásra mosolyogtak, majd Caramel belépett a terembe, és még mielőtt bezárta volna az ajtót, munkatársunk pont elkapta azt a pillanatot, amikor megcsókolta Jankát. Caramel később egy csokit vitt a lánynak, és egymás mellett ülve nézték meg a próbát.

Mint arról a Bors már korábban beszámolt, sokaknak feltűnt, hogy a két fiatal nem közömbös egymás iránt.  – Izzik a levegő, amikor egy helyiségben vannak – mesélte lapunknak egy zenész ismerősük. – Caramel folyton bókol Jankának, hogy milyen csinos, és a tanárnő sem szalaszt el egyetlen alkalmat sem, hogy visszabókoljon. Látszik, hogy szenvedélyes a kapcsolatuk. Nem csoda, ha azt suttogják, hogy összejöttek.

Koszi Janka a megkeresésünkre nem tagadta, hogy jóban vannak, de nem erősítette meg, hogy együtt lennének.  – Nem szeretnék erről beszélni – zárta le röviden, miközben Caramel határozottan cáfolja a történteket. – Szó nincs semmilyen csókról, ez egyszerűen nem igaz. Ha együtt lennénk, akkor elmondanám. Jankát nagyon kedvelem, szeretjük és tiszteljük egymást, de nincs köztünk semmi – mondta határozottan az énekes.