Hivatalosan nem alkot egy párt VV Kinga és Attila, de a Bors megtudta, hogy a ValóVilág 5 győztese a lányt viszi magával a nyereményútra. Ki tudja, a luxusvakációról talán újra egy párként érkeznek haza.

VV Attila és Kinga rapszodikus románca még a ValóVilág 5 falai közt indult, majd egy rövidebb mosolyszünet után a kinti életben adtak maguknak még egy esélyt. Néhány hét után azonban ország-világ előtt megjátszották a szakítást, mindezt azért, hogy a nyilvánosság ne tegye tönkre a kapcsolatukat.

Bár titkolták, hogy egy párt alkotnak, sokak számára nyilvánvaló volt, hogy több van köztük a barátságnál. A ValóVilág furcsa párja nyolc hónapon keresztül volt együtt, míg végül november közepén végérvényesen szakítottak.

Bár a szerelem elmúlt, harag nélkül, békében váltak el. Azóta is gyakran jelennek meg együtt nyilvános helyeken. Olyannyira szoros a barátságuk, hogy információink szerint Attila a VV5 fődíjával járó luxusutazásra is Kingát viszi magával.

Állítólag az egzotikus Thaiföld és Bora-Bora is szóba jöhet. A fiatalok még nem döntötték el a végső úti célt. Egy biztos: a napfényes tengerpart, a gondtalan semmittevés és a közös szoba tökéletesen alkalmas arra, hogy Kinga és Attila újra összemelegedjen.

A Bors megkereste a VV5 győztesét, aki a tőle megszokott diplomatikus válasszal tért ki a kérdés elől.

– Több dátum közül választhatok, de még nem döntöttem el, mikor utaznék, mivel előbb a lakásvásárlásomat szeretném végre elintézni – zárta rövidre a témát Attila.

Kingánál is megpróbáltunk érdeklődni az álomutazásról, de nem sikerült utolérnünk.