Hozzávalók:
2 fej karaláb,
2 fej karaláb,
kb fél liter tej,
1 evőkanál liszt,
só, cukor, 0,5 dl olaj
Elkészítés:
A karalábokat megpucoljuk és sajtreszelőn lereszeljük. Az olajon megdínszteljük, sózzuk. Ha kezd üveges lenni akkor rászórjuk a lisztet és lassan öntünk rá egy kevés tejet. Folytonosan kevergetés mellett annyi tejet adunk még hozzá amennyit a liszt felvesz. Puhára fözzük és cukrozzuk
Tanácsok:
Én jó édesen szeretem, szerintem úgy az igazi. Sült oldalshoz, vagy bármilyen húshoz kiválló.
Elkészítési idő: 25 perc
Elkészítés:
A karalábokat megpucoljuk és sajtreszelőn lereszeljük. Az olajon megdínszteljük, sózzuk. Ha kezd üveges lenni akkor rászórjuk a lisztet és lassan öntünk rá egy kevés tejet. Folytonosan kevergetés mellett annyi tejet adunk még hozzá amennyit a liszt felvesz. Puhára fözzük és cukrozzuk
Tanácsok:
Én jó édesen szeretem, szerintem úgy az igazi. Sült oldalshoz, vagy bármilyen húshoz kiválló.
Elkészítési idő: 25 perc
0 Megjegyzések