Január 28-án jelenik meg Justin Bieber első akusztikus lemeze Believe Acoustic címen, amely 2012-es platinalemez, a Believe című anyaghoz kapcsolódik.
 
MTI - A korongon a 18 éves kanadai tinisztár 11 számának akusztikus verzióját találjuk. Köztük van a Boyfriend, az As Long As You Love Me, az All Around The World vagy a Beauty and a Beat, sőt, a lista még három bónusz felvétellel is kiegészül: a Yellow Raincoat-tal, I Would-dal és a Nothing Like Us-szal, amelynek producere maga Bieber volt - közölte a Universal Music Hungary csütörtökön az MTI-vel.
 
Justin Bieber jelenleg világkörüli turnén van, ennek állomásaira 45 perc alatt fogytak el a jegyek. Az énekest tavaly az év előadójává választották az Amerikai Zenei Díjak Los Angeles-i díjátadóján, a Music Television frankfurti európai díjátadó gáláján pedig három trófeát gyűjtött be. A kanadai művész 2012-ben rekordot is döntött az amerikai zenepiacon: Believe című albuma a megjelenést követő első héten 374 ezer példányban kelt el. Világszerte eddig több mint 15 millió lemezt adott el.