A Miniszterelnökség által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Nikosz Anasztasziadesz, a ciprusi Demokratikus Tömörülés vezetője beszélget az Európai Néppárt rendkívüli csúcstalálkozója előtt a ciprusi Limassolban 2013. január 11-én. 


A Miniszterelnökség által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k), Botos Balázs ciprusi nagykövet (j) és Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtóstábjának vezetője (b) az Európai Néppárt rendkívüli csúcstalálkozója előtt a ciprusi Limassolban 2013. január 11-én.  


A Miniszterelnökség által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Nikosz Anasztasziadesz, a ciprusi Demokratikus Tömörülés vezetője kezet fog az Európai Néppárt rendkívüli csúcstalálkozója előtt a ciprusi Limassolban 2013. január 11-én.


 A Miniszterelnökség által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b), Traian Basescu román államfő (k) és Enda Kenny ír kormányfő (j) beszélget az Európai Néppárt rendkívüli csúcstalálkozója előtt a ciprusi Limassolban 2013. január 11-én.