Hozzávalók:
személyenkéntfél-negyedfej endívia
tej
kiskanál liszt
fokhagyma
só
édeskömény
bazsalikom vagy zöld fűszerkeverék
Elkészítés:
a jól megmosott endíviát karikákra v. csíkokra vágjuk
kevés vízben megfőzzük a fűszerekkel együtt
majd a tejjel és a lisztel behabarjuk
Tanácsok:
főzeléknek való nem paprikás szaftos húsok mellé
de feltétnek tehetünk rá tojást fasírtot v. sült-húst is főzelékes tálban tálaljuk
félédes gyümölcslevek, sör, asztali borból készült híg fröccs való hozzá
személyenkéntfél-negyedfej endívia
tej
kiskanál liszt
fokhagyma
só
édeskömény
bazsalikom vagy zöld fűszerkeverék
Elkészítés:
a jól megmosott endíviát karikákra v. csíkokra vágjuk
kevés vízben megfőzzük a fűszerekkel együtt
majd a tejjel és a lisztel behabarjuk
Tanácsok:
főzeléknek való nem paprikás szaftos húsok mellé
de feltétnek tehetünk rá tojást fasírtot v. sült-húst is főzelékes tálban tálaljuk
félédes gyümölcslevek, sör, asztali borból készült híg fröccs való hozzá
0 Megjegyzések