Újdonságok sora várja a felvételizőket a Kodolányin
Az elmúlt évek folyamatosan változó felsőoktatási környezetében egy dolgot biztosan el lehet mondani: érdemes tanulni, diplomát szerezni, mert a diplomások körében nagyobbak a fizetések és kisebb a munkanélküliség.

Értékes, jól hasznosítható diploma megszerzésében, egy sikeres életpálya elindításában az egyik legmegbízhatóbb intézmény a két évtizedes múltra visszatekintő Kodolányi János Főiskola.
Újdonságok a 2013/14-es tanévtől:
Ingyenes nyelvoktatás, tandíjcsökkentés
Az államilag támogatott helyek számának drasztikus csökkenésével felértékelődtek a felsőoktatási intézmények által nyújtott szolgáltatások. A már korábban bevezetett részletfizetési lehetőségen és székesfehérvári ingyenes kollégiumi elhelyezésen túl 2013 szeptemberétől egy féléven keresztül térítésmentes nyelvoktatásban is részt vehetnek a felvételt nyert hallgatók.
További segítséget jelent a Kodolányira jelentkezők számára, hogy a felvételi eljárás 9.000 Ft-os díját a KJF beszámítja az első féléves tandíjba, és két népszerű alapszakon, az andragógia és szociális munka alapképzéseken jelentős mértékben csökkent az önköltség.
Mesterszakok államilag támogatott formában
A Kodolányi János Főiskola három mesterszakján, a vállalkozásfejlesztés, a turizmusmenedzsment és a nemzetközi tanulmányok mesterszakokon államilag finanszírozott helyekre is lehet jelentkezni.
Kodolányi by night és Educatio
Ha személyesen is szeretne megismerkedni a Kodolányi pezsgő tanulmányi- és diákéletével, látogasson el a Kodolányi by night formabontó nyílt napra 2013. január 18-án este Budapestre, a XIII. kerület, Frangepán utca 50-56-ba. A 18 órakor kezdődő interaktív program számos érdekességet és meglepetést tartogat a résztvevőknek.
Természetesen az Educatio felsőoktatási kiállításon is ott lesz az intézmény, a Hungexpo G pavilonjának DF07-es standján várják az érdeklődőket.