Édes meglepetésekkel készültek hazánk legszebb modelljei: születésnapi tortát sütöttek és nem is akármilyet! Debreczeni Zita és Dukai Regina mellett Sütő Enikő is habverőt ragadott.

ma.hu - Sztárparádé és édes falatok várták azokat, akik Budapest egyik legfelkapottabb éttermének ötödik születésnapját ünnepelték csütörtökön: a két "cukormadárka", Debreczeni Zita és Dukai Regina mellett Sütő Enikő képviselte a szépséget, de további illusztris vendégek is beálltak a pult mögé, hogy elkészítsék az ünnepi tortát, amiben Münczh Gábor mesterszakács volt a segítségükre.
Fotó: Végvári

Az ország legszebb éttermeként és a főváros legelegánsabb gasztronómiai élményközpontjaként aposztrofált Symbolban aztán igazán az illusztris vendégsereg nemcsak ízletes, de bátran kijelenthetjük: összetett desszertet fogyaszthatott el, ami Münczh Gábor ötlete nyomán a szórakozóhely sokszínűségét volt hivatott képviselni. Épp ezért nem hagyományos tortát díszítettek, hanem sok-sok muffinból rakták össze a születésnapos tiszteletére készült édességet.

A "torta" nem maradt sokáig épségben: Zita és Regina a muffinokra csaptak le, míg Sütő Enikőt inkább a csokiszósz ejtette rabul. A Megasztárból ismerős Talán Attila sem kerülte el a süteményes asztalt, mint ahogyan Somogyi András humorista is kivette a részét a tortakészítésből.

A születésnapi parti pedig nemcsak a hírességek előtt nyitott: január 26-án a nagyközönség is koccinthat az öt éves Symbol tiszteletére és az újabb adag tortából is biztosan jut mindenkinek!