Hamarosan meg kell tanulnia Dundika és Majka kisfiának, hogy milyen is az, amikor nem édesanyja altatja el. A life.hu megtudta: a modell is szerepet kapott a február végén kezdődő Szombat esti lázban.

Amikor Marián megszületett, Majka leendő felesége végleg lemondott nagy álmáról, hogy lemezlovasként dolgozhasson. Úgy döntött, főállású édesanya marad, nem akart még csak pár órára sem elszakadni a kisfiától.

Marián novemberben múlt egyéves, és Dundika talán elérkezettnek látta az időt arra, hogy kicsit kimozduljon a családi fészekből, így elvállalta a Szombat esti láz című produkciót, amely nemcsak egy, az adás estéjére választja majd el csemetéjétől. Rengeteg próba előzi meg az élő műsort, amelyre szerencsére főleg napközben kerül majd sor.

Már az is kiderült, hogy a Szombat esti lázban láthatjuk viszont Győrfi Pált, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét is. Ráadásul a szakemberért két csatorna is versengett. A SuperTV2 Nagy Duett című produkciója is megkereste Győrfit, aki nem sokkal előtte írta alá szerződését az RTL II-vel, ezért azt a felkérést már nem tudta elvállalni - írja az Új Ász.