Rúzsa Magdi Ná-Ná-Ná című dalával tör a Class40 trónja felé, Britney és will.i.am közös felvétele bombaként robbant a mezőnybe, de Joe Cocker is egyre jobb helyen szerepel a Class FM kedvencei között

Rúzsa Magdi idén a zenélésen kívül újabb fontos szerepet kapott: egyetlen nőként ül majd A Dal című műsor zsűrijében, amelynek végén kiderül, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós versenyen. Az énekesnő tavaly novemberben megjelent új lemezének első slágere hétről hétre jobb helyezést ér el, a Ná-Ná-Ná jelenleg a Class40 kilencedik helyét birtokolja.

Egyből hazánk legnépszerűbb listájának harmincnegyedik helyére robbant be két tehetségkutató-zsűritag, Britney Spears és will.i.am közös felvétele a Scream & Shout. A dal X-faktoros premierje óta vezeti az amerikai slágerlistákat, az USA Today pedig egyszerűen csak ennyit írt róla: -Ha egyszer a füledbe jut, ott is ragad!

A Grammy-díjas nagyöreg, Joe Cocker immár 23-ik stúdióalbumával örvendeztette meg rajongóit a tavalyi év végén. A címadó kislemez, a Fire It Up ezen a héten a tizenhatodik helyre lépett elő a Class FM kedvencei között, bizonyítva, hogy 66 éves zenész rekedtes hangja még mindig nagyon jól szól.