Botrány tört ki a Voice tegnapi főpróbáján! Mező Misi kiakadt, mert az egyik versenyzője mögé sztriptíztáncos lányokat állítottak, akik a szám közben félmeztelenre vetkőztek. 


Maga Bűdi Szilárd lepődött meg a legjobban, amikor a Voice tegnapi főpróbáján - a megszokott táncosok helyett - egyszer csak két sztriptíztáncosnő jelent meg, akik a produkciója közepén ledobták a melltartójukat és félmeztelenül táncoltak. Az énekes Mestere, Mező Misi is jelen volt a próbán, akinek fogalma sem volt róla, hogy mi várható a színpadon, és teljesen kiakadt a látottakon, sőt, a színfalak mögött összekülönbözött a kreatív producerrel is.

"Ezzel a műsorral felállítottunk egy szintet, most meg go-go girlök táncolnak!" - borult ki Misi közvetlenül a dal után, majd arra kérte a kreatív producert, hogy változtasson a produkción. "Kicsit erősnek érzem, hogy ilyen lányokkal próbálják erősíteni Szilárd előadását. Nem hiszem, hogy ebbe az irányba kéne elvinnünk a műsort. Mesterként vétójogom van, amivel most éltem is, mert nem szeretném, hogy a 'gyerekem' előadását ez alapján ítéljék meg. Nincs semmi bajom a szép nőkkel, de egy ilyen show maximum egy fesztiválon elfogadható szerintem. Ráadásul a Voice-t nem csak felnőttek nézik" - mondta el később, miután lehiggadt. Bűdi Szilárd maga sem örült a ledér lányoknak. "Sok mindenhez hozzászoktam már, hiszen rendezvényeken és televíziós műsorokban is dolgoztam az elmúlt években, sőt vizespólóversenyt is vezettem már. Ebben a helyzetben azonban nem örülök ennek a show-nak, ami inkább egy motoros találkozóra való" - árulta el az énekes.

Hogy végül a pikáns showelem benne maradt-e a produkcióban, az kiderül a Voice ma esti élő döntőjén.