Bár a Bumeráng magazinként is megszűnt, Boros Lajos nem tört meg. Tovább pörög, ezúttal Bochkor Gábor nélkül. Több rádiótól is felkérést kapott, ő azonban inkább saját ötletének szenteli az idejét.

Boros Lajos ugyan visszavonult a rádiózástól, de a jelek szerint nehezen viseli a tétlenséget. Új vállalkozásba kezdett az internet lehetőségeit kihasználva.

– Egy rádiózás jövőjével kapcsolatos kísérletbe vágtam. A rádió csak hanggal kommunikál, az interneten viszont van kép és video, így más érzékszerveket is célba vehetek. A technikának hála egyszerre tíz olyan emberrel beszélgethetek, aki akár a világ másik végén él. Ez nem tekinthető műsornak, minden csütörtökön hattól fél nyolcig van találkozóm azokkal az emberekkel, akiket ez érdekel. A világ körül dolgozó magyarok jelentkeznek be, és praktikus tanácsokat adnak. Emellett vannak általános, aktuális viták, és tervezünk egy vetélkedőt is, amelyben a különböző országokban dolgozó magyarok versenghetnek egymással – árulta el a részleteket a műsorvezető.

Bár egyelőre anyagi hasznot nem hozott új munkája, Boros ígéretes vállalkozásnak ítéli.

– Különleges műfaj ez, de az biztos, hogy itt van a kezünkben a jövő. Egyből látom, ha rosszat mondok, unalmasan beszélek, mert a nézők lecsatlakoznak a beszélgetésről. Egyelőre nem tudom, hogyan lehet ezzel pénzt keresni, de két-három éven belül biztosan bevételt is hoz majd. Most megfogadtam, hogy „szabadságot” veszek ki, és a tartalékaimból élek. Szinte nincs olyan vidéki rádió, ahova ne hívtak volna, de most az új tervemre koncentrálok – osztotta meg elképzeléseit lapunkkal a Bumeráng egykori oszlopos tagja, aki ezúttal kollégája, Bochkor Gábor nélkül próbál érvényesülni.

– Nem nagyon beszéltünk az ünnepek alatt Gáborral. Az új ötleteimet egyelőre egyedül szeretném megvalósítani - írja a Bors.