Több nyugati sajtóorgánum is azt írja, hogy az angol középpályás már orvosi vizsgálaton van Párizsban, és alá is írhat az átigazolási időszak utolsó napján. 

Biztosnak tűnik, hogy a Los Angeles Galaxytól távozó 37 éves David Beckham a Paris Saint-Germain együttesében folytatja pályafutását.

A BBC csütörtök délben közölte a hírt, miszerint már csak a formalitásokat kell elintézni Párizsban, és Beckham aláír a Bajnokok Ligájában még álló, szupergazdag együtteshez, jelenleg orvosi vizsgálaton esik át.

Sajtótájékoztató is tervben van a klubnál, ráadásul a következő napokban a PSG-vel edz majd a játékos Carlo Ancelotti vezetőedző felügyeletével.

Az elmúlt napokban az Arsenal együttesénél edzett Beckham, korábban pedig arról szóltak hírek, hogy mindhárom fia a Chelsea-ben kezdett el focizni.

Az MLS-ből távozó klasszis nevét többször összehozták a Manchester Uniteddel, a Monacóval, a West Hammel, a Tottenhammel, a QPR-ral, a Melbourne Hearts-cal, katari csapatokkal és a PSG-vel is.

A párizsi szerződés felesége, Victoria Beckham számára is kedvező lehet, hiszen az egykori Spice Girls-tag mindig is szeretett a divat fényében tündökölni, Párizs pedig minderre tökéletes terep.