Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere (j3) beszél a Nagy Dáviddal, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) elnökével (b4) tartott sajtótájékoztatón, miután a tárcavezető a HÖOK elnökségével tárgyalt Budapesten, a minisztérium épületében 2013. január 11-én. Mögöttük Körösparti Péter, a HÖOK elnökhelyettese (b2), Domján Zsolt (b) és Kiss Dávid (b3), a szervezet elnökségi tagjai, valamint Maruzsa Zoltán felsőoktatásért és tudománypolitikáért felelős helyettes államtitkár (j2) és Doncsev András, a minisztérium sajtófőnöke (j3).


Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere beszél a Nagy Dáviddal, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) elnökével (j2) tartott sajtótájékoztatón, miután a tárcavezető a HÖOK elnökségével tárgyalt Budapesten, a minisztérium épületében 2013. január 11-én.


Nagy Dávid, Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) beszél a Balog Zoltánnal, az emberi erőforrások miniszterével (j) tartott sajtótájékoztatón, miután a tárcavezető a HÖOK elnökségével tárgyalt Budapesten, a minisztérium épületében 2013. január 11-én.


MTI Fotó: Földi Imre