Még csak szeptemberben ment férjhez, és egyelőre nincs szó az első gyermek érkezéséről se, de Anne Hathaway máris arról álmodozik, hogy adoptálni is szeretne.

MTI - Anne Hathaway, aki szeptemberben kötötte össze az életét Adam Shulmannal, bevallotta, hogy nagy családot terveznek, amibe nemcsak "néhány" saját gyermek értendő, hanem az örökbefogadás is szerepel a tervek között. A 30 éves színésznő 16 éves kora óta az anyaságról álmodik, de annak ellenére, hogy egyelőre nincs hír a saját gyermekről, mindenképp azt szeretné, ha az első szülés után egy elhagyott vagy árván maradt gyermeket vehetnének magukhoz a férjével.

"Szeretnék mindent megadni, nemcsak anyagilag, de időben is, mert azt szeretnénk, ha minden gyermekünk különlegesnek érezné majd magát" - árulta el egy interjúban. A Nyomorultak sztárja azt sem titkolja, hogy nagyon bízik álmai megvalósulásában, mert amikor egy sikerfilmben szeretett volna szerepelni, akkor megkapta azt a sorstól, így hát most egy gyerek után áhítozik és reméli, hogy teljesül ez a kívánsága is.