Minnie Driver (eredeti neve: Amelia Fiona J. Driver) (London, Anglia, 1970. január 31. –) angol színésznő, énekesnő. Édesanyja, Gaynor Churchward tervező volt, édesapja Ronnie Driver, üzletember volt. Nővére, Kate Driver, modell és producer. Bedales iskolába járt Hampshire-ben, s ezután Londonban folytatta tanulmányait a Webber Douglas Academy of Dramatic Art-ban.

Először angol műsorokban jelent meg, Steve Coogan és Armando Iannucc talk-showban. Animációs studiókban is dolgozott, ahonnan sok szerepet kapott. Driver a "Puff, Rocks and Brown" nevű bandában énekelt. 2000-ben szerződést kötött az EMI-vel és a Rounder Records-al. Az "Everything I've Got in My Pocket" című albuma 34. lett az eladási listán Angliában. A 2. albuma, az "Invisible Girl", a 68. lett.
Minnie Driver előadás közben

Driver 2007-ben kiadta a Seastories című albumját. 2004-ben kapott egy filmszerepet, melyet el kellett játszania a Carlotta Giudicelli karaktert a Joel Schumacher filmjében, az Operaház fantomjában. 2007. július 17-én Driver kiadta újabb albumát, amelyen 12 szám található. 2008. szeptember 5-én született egy fia.