Arany betűk, sukár stílus: Jimmy fia tudja, mitől döglik a légy! Zámbó Krisztián hiába jutott el a hetedik élő show-ig az X-Faktorban, úgy tűnik, lelkének egy darabjára nem hatottak a stylist útmutatásai.

A szombaton kiesett versenyző hivatalos oldalának dizájnja ugyanis körülbelül öt éve nem frissült, de már akkor sem tartozott a modern megjelenésűek közé. A híres sarj félmeztelenül, kitárt karokkal és óriási tollakból álló angyalszárnnyal pózol a cirkalmas, arany árnyalatú betűk alatt, s könyörög a látogatóknak, hogy böngésszék át a honlapját.

A biográfia menüpont alatt helyesírási hibákkal tarkított bemutatkozás található, a diszkográfiánál pedig belehallgathatunk a számaiba. Ekkor válik világossá, hogy a sajátos ízlésre valló képi világ bizony a Szerelem angyala című album promója.

A galériában fotókkal és videókkal elégíthetjük ki a kíváncsiság keltette igényt, de a shop még tartogat némi meglepetést: ott ugyanis a napjainkban megszokott internetes vásárlási lehetőség helyett egy postacímet találunk „Lemez rendelés” felirattal.