Hetek óta ki sem teszi a lábát az otthonából Tóth Gabi. Az énekesnő azért él szobafogságban, hogy senki ne lássa drasztikusan megváltozott külsejét. Ha próbára siet, elrejti az arcát.

Napok óta bujkál Tóth Gabi. Ha csak nem feltétlenül muszáj, az énekesnő ki sem megy az utcára, ám ha mégis elhagyja az otthonát, úgy eltakarja magát, hogy meg ne lássák.

Sapkát, napszemüveget visel, de a biztonság kedvéért olykor még egy kendővel is beterítik, s kizárólag kísérővel közlekedik.

Gabi azért álcázza magát, mert megdöbbentő változáson ment át az elmúlt hetekben. Először csak a mellét operáltatta meg, majd a haját festette barnára, ez azonban csupán a kezdet volt. Az átváltozás tudatos. Állítólag a Megasztár egykori felfedezettjének régi és új megjelenése között hatalmas a különbség.

– Egy teljesen új Tóth Gabi lép majd színpadra. Nagyon „gabis” az új megjelenése is, de merőbben más. Szexi és izgalmas, ám sokkal elegánsabb, kifinomultabb – mondta el a Borsnak Biár Gabi, a Pólus látványshow kommunikációs munkatársa, aki azt is elárulta, hogy meddig tart az énekesnő önkéntes száműzetése. – A  nagyközönség pedig szombaton láthatja egy teljesen új szerepkörben.

Gabi egy nagyszabású, színházi show-ban mutatja meg egy budapesti pláza születésnapi partiján, hogy mi lett belőle.