Negyedszerre elbukott az X-Faktor párbajhőse A Zámbó Krisztián után Stone megpróbálta a 4. párbajtársát is letaszítani a világot jelentő deszkákról. 

Szabó Dávid már nehezebb ellenfél volt mint a Zámbó gyerek. Ebben a részben mindenkinek két saját produkcióval kellett színpadra állnia. Eztán közös dalt hallhattak a nézők, illetve az első szériában látott, később Eurovízión is próbálkozó Wolf Kati is előadott egy felejthető dalt, végül pedig kiderült, hogy a nézői szavazatok alapján Stone és Szabó Dávid maradt alul.

A Stone a párbaját így kezdte: “Szeretném azt hinni, hogy csodák vannak még” Dávid pedig így folytatta:  ”megértem hát, hogy nincs tovább”
Geszti Péter, Nagy Feró és Malek is a középkorú rockert – Stone-t küldte haza.

 Stone a verseny után ezt nyilatkozta:

“Többet is elértem a műsorral, mint amennyit szerettem volna. Köszönöm mindenkinek a belém vetett bizalmát. Ne adjátok fel álmaitokat, mert ötven fölött is lehet új lendületet kapni”

Stone korrekten és szimpatikusan búcsúzott a nézőktől, akinek annyit mindenképp köszönhet a jó hallású tévé néző, hogy egy héttel korábban kiejtette Zámbó Jimmy árnyékába sem illő fiát.