Anya lett, megváltozott a viszonya a világhoz és a valláshoz, így valószínűleg kevesebbet fog mutatni magából a szép színésznő.

Szeptemberben született első gyermeke, így már három hónapja gyakorolja az anyai hivatást. A világ egyik legszexibb nőjének tartott Megan Fox, aki modellként kezdte pályafutását, de feltűnt a Két pasi meg egy kicsi sorozatban is, ám a Transformers-filmekben tett szert igazi világhírre.
Megan Foxot imádja a kamera is

Az anyaság nagy hatással van rá. Ahogy nyilatkozta, az sem véletlen, hogy gyermeke bibliai nevet kapott (Noah-nak hívják), mert mást gondol most már a világról, és a vallással kapcsolatos nézetei is sokat változtak. Úgy érzi visszatalált a hithez, amit korábban lázadó kamaszként és ünnepelt szupermodellként elutasított. S ezek után mi sem természetesebb, mint hogy meg fogja válogatni a szerepeit is, sokkal jobban, mint eddig. Nem vállal el bármit, és jóval kevesebbet fog mutatni magából, mint korábban, hiszen hogy is venné ki magát, ha a gyerekei osztálytársai a legfrissebb fürdőruhás sorozatát bámulnák.

Persze, a rossz nyelvek szerint ez az egész mindössze arról szól, hogy Megan Fox egyszerűen szeretne kitörni a szexi cicababa szerepből, amihez ezt a viszonylag radikális utat választotta.